Horoskop vam sporoča, da tega v življenju nikoli ne bi naredili. Ima prav?

So stvari, ki jih rojeni v posamičnih astroloških znakih nikoli ne bi storili.

13.10.2021 ob 5:05 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

Horoskop vam sporoča, da tega v življenju nikoli ne bi naredili. Ima prav?

Kompromisi so del življenja in včasih brez njih ne gre. Obstajajo pa stvari, glede katerih se posamezniki nikoli ne bi pogajali, pri njih ne bi popuščali in jih nikoli ne bi počeli.

Kaj to je, je povezano z astrološkim znakom. Vsak ima nekaj, česar ne bi storil za nobeno ceno.

Oven

Rojeni v tem znaku dobro vedo, kako početi le tisto, kar jim je všeč in ne tudi onega, kar jim je zapovedano. Oni živijo po svojih pravilih in so sami svoji gospodarji. Zato se nikoli ne bi nikomur podredili. Ne, oni so rojeni vodje ter to ostajajo v vsakem primeru.

Bik

Biki zelo težko oziroma skoraj nikoli ne odpuščajo. Če se zamerite biku, so opravičila odveč. Kajti on vedno in povsod zagovarja filozofijo: dvakrat premisli, preden nekaj rečeš ali storiš. V njegovih očeh zadev z opravičilom velikokrat ni mogoče popraviti.

Dvojček

Za dvojčke se včasih zdi, kot da ne bi živeli v resničnem svetu temveč v svoji pravljici, v kateri se nimajo časa ukvarjati z negativnimi ljudmi ali stvarmi. Oni v življenju nikoli ne bi ničesar jemali preresno. Zabava je zanje smisel vsega.

Rak

Romantični posamezniki, ki bi za sočloveka storili vse, zagotovo pa nikoli, res nikoli, ne bi nekomu v stiski obrnili hrbta.

Lev

Rojeni v tem znaku ne bi nikomur in ničemur dovolili, da bi jih oviralo na poti do uspeha. Če menijo, da nekaj lahko dosežejo, zanje ni ovir do cilja.

Devica

Nikoli in nikdar ne bi devica pozabila na svoje korenine, na tisto kar je in na drobne radosti življenja. Ponosna devica zna ceniti vse, kar je vplivalo na to, da je postala takšna, kot je.

Tehtnica

Rojeni v tem znaku nikoli ne ostajajo v družbi toksičnih in negativnih ljudi. Ker je ravnotežje v njihovih očeh izjemno pomembno, se trudijo, da bi ga za vsako ceno ohranili. Tudi tako, da se izogibajo ljudem, ki v življenju rušijo harmonijo.

Škorpijon

Če škorpijoni kaj sovražijo, so to izogibanje odgovornosti in izgovori. Prav tako ne prenesejo laži, zato vedno, ne glede na posledice, povedo resnico. Škorpijoni torej nikoli ne bi lagali.

 

Strelec

Rojeni v tem znaku, kadar imajo kaj za povedati, zagotovo ne molčijo. Ko jim nekaj pride na misel, to izrazijo z besedami. Prikrivanje in hinavščina nista v njihovi naravi.

Kozorog

Vedno vztrajno sledi svojim ciljem, proti njim stopa ponosno in neomajno ter nikoli ne opušča zadanih življenjskih pričakovanj.

Vodnar

V tem znaku rojene osebe vedno hočejo biti najboljše. One verjamejo v svoje možnosti ter sposobnosti in nikoli ne odstopajo od namere še izboljšati sebe.

Riba

Ribe vsako napako vidijo kot možnost za rast. Zato nikoli ne dopuščajo, da bi te ovirale njihovo življenjsko pot, temveč se po vsaki poberejo in polne optimizma korakajo naprej.

Povzeto po portalu 24 sata

Preberite še: Horoskop: Rojeni v teh 3 astroloških znakih ne poznajo obupa

Morda vas zanima tudi: Horoskop: Astrološki znaki, ki le stežka prosijo za pomoč


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)