Kitajski horoskop: Trije astrološki znaki, ki jih avgusta čaka velik uspeh

Nekateri znaki kitajskega horoskopa si lahko od letošnjega avgusta res veliko obetajo.

5.8.2021 ob 5:05 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

Kitajski horoskop: Trije astrološki znaki, ki jih avgusta čaka velik uspeh

Res je, da strmo rastoča in bogata kariera še zdaleč ni edino merilo uspeha ter sreče v življenju, pa vendar predstavlja enega od kamenčkov v mozaiku osebnostne rasti.

Brez dvoma sta prva pogoja za uspeh na poklicnem področju trud ter trdo delo, a včasih k temu pripomore tudi datum rojstva.

Poglejte, katerim znakom kitajskega horoskopa, ki jih ne opredeljuje mesec, temveč leto rojstva, bo letošnji avgust prav posebej naklonjen.

Petelin

Osebe, rojene v letih 1933, 1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005 in 2017 so po kitajskem horoskupu petelin. Niso samo bistroumne in prilagodljive, temveč znajo tudi zelo spretno ravnati z ljudmi. Pa naj bo to v zasebnih ali profesionalnih odnosih. S svojim nastopom vedno delujejo samozavestno in kompetentno, kar pomeni, da vselej prepričajo, da zadeve obvladajo do popolnosti in jih drugi brez pomisleka upoštevajo.

 

Prav letošnjega avgusta bodo zaradi svojih sposobnosti v karieri uspešni bolj, kot kdaj koli prej. Zlahka bodo namreč opravljali svoje naloge, k ekipnemu trudu spodbujali druge, dodobra bodo izkoristili vse ponujene priložnosti, še občutneje kot sicer, bodo prepričali s svojimi sposobnostmi, skratka, blesteli bodo tako v očeh šefa kot sodelavcev, vse to bo nedvomno pravilno nagrajeno.

Podgana

Lansko leto podganam, to je osebam, rojenim leta 1924, 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996 in  2008 v smislu kariere ni bilo najbolj pisano na kožo. Na poti do uspeha so se jim vztrajno pojavljale mnoge ovire. Vse skupaj se je na bolje obrnilo že z nastopom tega leta, avgusta pa se bodo zadeve še znatneje izboljšale.

Delo bo steklo kot namazano, odpirale se bodo nove poti in priložnosti, težave bodo hitreje in enostavneje premagljive in ne glede na naravo dela se podganam avgusta obeta velik napredek na poslovnem področju.

Kača

Tudi rojeni v znamenju kače (v letih 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001 in 2013) bodo avgusta na polju kariere deležni velike sreče. Res pa je, da bodo v primerjavi s prej omenjenima bolj trdo delali, kot sicer, saj bodo polni motivacije.

Dobro je znano, da kače slovijo po močni volji in da zlepa ne obupajo. Letošnjega avgusta ne samo, da bodo te lastnosti prišle močno do izraza, trud in trdo delo bosta pravilno prepoznana in nagrajena.

Povzeto po portalu yourchineseastrology.com

Preberite še: Horoskop: slaba navada, ki se je morete čimprej otresti (glede na vaš znak)

Morda vas zanima tudi: Horoskop: Trije najbolj kreativni astrološki znaki


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)