Horoskop: znaki, ki (čeprav so v zvezi) radi sanjarijo o drugih

Med astrološkimi znaki so tudi takšni, ki v mislih pogosto zaplavajo v objem nekoga, ki ni njihov partner.

11.2.2023 ob 8:04 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

Horoskop: znaki, ki (čeprav so v zvezi) radi sanjarijo o drugih

Vsak včasih sanjari in tako na svoj način pobegne iz vsakdanjika. Nekateri se k takšnemu begu zatekajo predvsem, ko v razmerju pride do težav, drugi preprosto zato, ker jim je dolgčas.

Tedaj jih v mislih kaj rado zanese v objem nekoga, ki ni njihov partner. Določeni astrološki znaki so znani po tem, da na takšen način zakrivajo težave in jih, namesto, da bi jih reševali, potiskajo nekam v ozadje.

Katera so ta znamenja, razkriva PinkVilla.

Oven

Oven slovi po svoji svobodi in neodvisnosti. Rojeni v tem znamenju so izjemno strastni in dinamični, njihova domišljija in energija sta praktično brezmejni, zato ni čudno, da ne prenesejo rutine in dolgočasja.

Kadar se ti dve prikradeta v zvezo, kadar oven opazi, da se strasti umirjajo in da razmerje ni več tako zelo zanimivo, ga domišljija odnese v tujo posteljo. In še več: individualisti zaradi nepremišljenosti sanjam kaj radi tudi sledijo, ne da bi pri tem sploh pomislili na posledice.

Dvojček

Dvojčki so sinonim za fleksibilnost in odprtost. Po naravi so radovedni in vedno jih privlačijo nove stvari ter novi ljudje.

Rojeni v tem znaku ne prenesejo dolgočasja in pri njih vedno obstaja velika verjetnost, da sanjarijo o nekom zgolj zato, da bi pregnali rutino in dolgočasje.

Lev

Znak, ki si ničesar ne želi bolj kot tega, da bi ga drugi oboževali. Če v razmerju ne dobi občutka, da je cenjen, spoštovan ali že kar oboževan, ga domišljija ponese v družbo nekoga, ki bi zadovoljil te njegove potrebe.

Tudi občudovanje v postelji pri tem ni izvzeto, pa čeprav se z njim največkrat napaja le v domišljiji.

Strelec

Zaradi odprte narave in nepriznavanja meja strelec v zvezi kaj rad sanjari tudi o nekomu, ki ni njegov partner. Strelčeva intenzivna želja po neodvisnosti in avanturistična narava neredko pripeljeta tudi do uresničevanja teh fantazij.

Rojeni v tem znaku stalno pričakujejo nadgradnjo intimnih odnosov, na življenje velikokrat ne gledajo ravno racionalno, kar je opaziti tudi v njihovih mislih, sanjah in dejanjih.

Preberite še: Kitajski horoskop za leto 2023: kdo bo moral varčevati in komu se nasmiha blagostanje

Morda vas zanima tudi: Horoskop: 4 značajsko najmočnejši znaki (eden vas bo močno presenetil)


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)