Horoskop: Trije astrološki znaki, ki radi (pre)globoko pogledajo v kozarec

Med astrološkimi znaki so tudi takšni, ki pri pitju alkohola ne poznajo prave mere.

23.6.2020 ob 5:30 | Foto: Petrenkod/Gettyimages | Avtor: M. FL.

Horoskop: Trije astrološki znaki, ki radi (pre)globoko pogledajo v kozarec

Nekateri vedo, kdaj je dovolj. Alkohola namreč. In se, da zadeve ne bi šle čez zdravo mejo razuma, pravočasno ustavijo ne glede na to, da zabava še kar traja in traja.

Nekateri pa vsakič znova (pre)globoko pogledajo v kozarec. Kakšne so posledice tega, je že druga zgodba, to pa so znaki, ki z zdravicami radi pretiravajo.

Riba

Nežne in občutljive ribe imajo pogosto občutek, da se nad njimi zgrinjajo temni oblaki. Kadar se jim torej ponudi priložnost, skrbi, stiske in tegobe kaj rade skušajo pregnati z nekaj kupicami … preveč.

Res je, da vsega, kar jih pesti in bremeni tako ne premagajo, a za vsaj za nekaj trenutkov pozabijo, se sprostijo in samo brezskrbno uživajo.

Strelec

Ne glede na to, kakšne pijače so na voljo, strelec uživa v vseh. Rojeni v tem znamenju se radi zabavajo, se ne ozirajo na to, koliko kozarčkov steče po njihovem grlu in vselej poskrbijo za pestro dogajanje.

Oni plešejo, pripovedujejo šale ter zabavjo vse okoli sebe. Oni so kralji vseh zabav in nikoli ne bi izpustili še ene (alkoholne) avanture.

Škorpijon

Skrivnostni in mistični škorpijoni se potem, ko popijejo nekaj kozarčkov, povsem spremenijo. Mrk pogled zamenja gromek smeh, zadržanost pa noro obnašanje.

Oni se radi zabavajo, z veseljačenjem ne čakajo na konec tedna temveč si ga z veseljem privoščijo že kar v torek, sredo ali četrtek. In prave zabave brez opojne kapljice zanje pač ni. Zato izkoristijo vsako priložnost za zdravice, katerim kar ni videti konca.

Povzeto po portalu Miss7

Preberite še: Horoskop: Štirje astrološki znaki, ki jih vsi izkoriščajo

Morda vas zanima tudi: Horoskop: Šest astroloških znakov, ki uživajo, kadar so sami


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)