Horoskop: Ženske, rojene v teh štirih znakih, so z leti vse lepše

S staranjem ne pride le modrost, temveč pri nekaterih znakih tudi lepota.

10.1.2022 ob 9:53 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

Horoskop: Ženske, rojene v teh štirih znakih, so z leti vse lepše

Dejstvo je, da prava lepota ne izvira iz videza, temveč prihaja iz notranjosti. Prav kombinacija obojega pa je pri rojenih v nekaterih astroloških znakih zaslužna za to, da z leti postajajo vse lepše in lepše. Preverite, ali ste med njimi.

Dvojček

V otroškem in mladostniškem obdobju so rojene v znamenju dvojčka nekoliko zadržane in odmaknjene, a z leti se to spremeni. Postajajo vse samozavestnejše in zato v očeh drugih atraktivnejše ter privlačnejše.

Dvojčice rade potujejo, na potovanjih nabirajo izkušnje in modrosti, ki jih s pridom uporabljajo v vsakodnevnem življenju in ljubezen do tega je nedvomno opazna tudi na njihovi zunanjosti.

Devica

Kot najstnice so device komaj opazne. Umaknjene vase in v nobenem pogledu ne izstopajo. Ob tem zapostavljajo sebe in svoje potrebe.

Njihova prava osebnost in močan značaj prideta do izraza šele v kasnejših letih. Z osvojenimi življenjskimi izkušnjami device spoznajo, da je njihova inteligenca zelo privlačna, s tem okrepijo samozavest in si drznejo pokazati tudi fizične čare. Nobenega dvoma ni, da so device kot dobro vino: z leti postajajo vse atraktivnejše.

Oven

Rojene v znamenju ovna verjamejo vase in so vedno pripravljene na zvrhano mero pustolovščin. Z leti se to znamenje nekoliko umiri, kar pa značaja rojenih v njem ne meče v slabo luč.

Nasprotno: njihova privlačnost šele tedaj pride do izraza, njihova notranja lepota pa se združi z zunanjo in kombinacija obojega s staranjem postaja vse očitnejša in zato v vseh pogledih privlačnejša.

Lev

Levinje rade pritegnejo poglede. Naj bo z notranjo ali zunanjo lepoto, one dobro vedo, kako očarati. Rojene v tem znamenju nikoli ne nehajo skrbeti za svojo lepoto in osebnostno rast.

Z leti se sicer nekoliko sprostijo, nikoli pa se ne zanemarijo in prav bolj sproščen pogled nase ter na življenje jim zagotavlja dodaten čar ter mladosten videz ne glede na leta. Priznali ali ne, ob levinjah marsikdo pomisli, da se te sploh ne starajo.

Povzeto po portalu Miss7

Preberite še: Horoskop: Lastnost, ki bi jo najraje skrili pred ostalimi (glede na astrološki znak)

Morda vas zanima tudi: Horoskop: Rojeni v teh 3 znakih se nikoli ne predajo


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)