Ste po horoskopu riba? Leta 2023 se vam obeta uspeh (poglejte, na katerem področju!)

Takšno leto 2023 rojenim v astrološkem znamenju ribam napovedujejo zvezde.

23.11.2022 ob 6:06 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

Ste po horoskopu riba? Leta 2023 se vam obeta uspeh (poglejte, na katerem področju!)

Zvezde ribam za leto 2023 ne prinašajo večjih pretresov. Dogajanje bo v največji meri pogojeno z njihovimi upi, pričakovanji in v končni fazi z delovanjem.

V prvih treh mesecih bo položaj Jupitra ugoden za odnose znotraj družine ter za finance. Po aprilu bodo zadeve znotraj družine nekoliko bolj napete. Saturn bo na začetku leta  pozitivno vplival na potovanja, nato pa bo mešal štrene z vidika zdravja ter počutja.

Po zaslugi marljivosti in iskrenosti se obetajo dobri rezultati na poslovnem področju. Prilivi bodo res odlični, se pa napovedujejo tudi večji izdatki. Naložbe iz preteklih let bodo končno začele prinašati dobiček in ustvarile dovolj sredstev za nove investicije.

Ne le s poslovnega, tudi z akademskega stališča bo leto 2023 za ribe ugodno. Idealni bodo pogoji za zaključek izobraževanja in za doseganje drugih akademskih ciljev.

Ribe bodo naslednje leto deležne še pestrega družabnega življenja, povečale bodo družabni krog.

Napovedi glede zdravja niso najboljše, zato naj rojeni v znamenju rib tega nikoli ne postavijo na stranski tir.

Ljubezen

Venera in Mars bosta v intimno življenje rib vse leto 2023 prinašala veselje in radost.

V zvezi bo čutiti ljubezen in predanost, ribe bodo uživale v družbi partnerja, vse težave, ki se bodo v odnosu pojavljale, bodo premagljive in rešljive po zaslugi sodelovanja in na razmerju ne bodo pustile trajne škode.

Družina

Vse leto 2023 bodo družinski odnosi z vidika rib bolje ali manj povprečni.

Do aprila bo znotraj te skupnosti nekoliko več topline in ljubezni, vezi se bodo poglobile, med člani ožje in širše družine rib bo čutiti pripravljenost na pomoč in sodelovanje.

Po aprilu bo nekaj več trenj, a nič usodnega.

Kariera

Zaradi ugodnega položaja Jupitra bo z vidika kariere leto 2023 za ribe uspešno. Deležne bodo veliko podpore kolegov in uspelo jim bo izvršiti ter zaključiti kar nekaj projektov.

Vse naloge bodo pripeljale do konca, kar bo prinašalo veliko zadovoljstva tako njim samim kot vodstvu. Obeta se jim napredovanje in denarna nagrada.

Trud rib bo torej končno prepoznan in poplačan. Pokazali se bodo plodovi delovanja in v preteklosti vložene energije. Ribam se torej za naslednje leto, če bodo le ostale pozitivne in predane, nasmihajo izjemni rezultati.

Finance

Finančna plat bo v letu 2023 za ribe, povedano preprosto, čudovita.

Denar iz zaposlitve in drugih dejavnosti bo pritekal na račune, se pa lahko napovedujejo tudi večji izdatki zato ne glede na prilive, previdno.

Položaj planetov bo za ribe ustvarjal idealne pogoje za nove poslovne podvige.

Zdravje

Žal je to področje, ki ribam v letu 2023 ne bo najbolj naklonjeno, za kar bosta v največji meri odgovorna planeta Jupiter ter Saturn. Njuno delovanje bo povzročalo pogostejše zdravstvene težave, znova bodo izrazitejše nekatere kronične bolezni.

Na prvem mestu se zato ribam svetuje redno vadbo, premišljeno izbrano hrano, osvajanje tehnik sproščanja in preventivno delovanje v prid tako duševnega kot fizičnega zdravja.

Potovanja

Planeti bodo v letu 2023 govorili v prid potovanjem rib. Rojeni v tem znaku si lahko  obetajo veliko potovanj v daljne in bližnje kraje.

Vsa ta potovanja bodo še oplemenitila njihovo znanje in sposobnosti ter doprinesla k njihovim dobičkom na poslovnem področju.

Največ potovanj za zabavo se lahko ribe nadejajo po mesecu aprilu, naj pa bodo na njih previdni kar zadeva zdravja in izdatkov.

Na splošno

Morda se bo na določeni točki ribam v letu 2023 zdelo, da je življenje težko in zapleteno, a če bodo z optimizmom in dvignjeno glavo znale premagati ovire in zapreke, bo to izjemno prijetno, donosno in uspešno leto.

Osnovni nasvet pa se glasi: ribe, uživajte v družbi, sledite svojim sanjam, ne obupajte ob prvi oviri in v letu 2023 predvsem pazite na zdravje.

Povzeto po portalu zodiacsigns-horoscope.com

Preberite še: Ste po horoskopu lev? Leta 2023 se vam nasmiha sreča (poglejte, na katerem področju!)

Morda vas zanima tudi: Ste po horoskopu bik? Leta 2023 se vam na tem področju najprej obeta nekaj pretresov


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)