Horoskop: Pari astroloških znakov, ki tvorijo mistično povezavo

Nekateri pari astroloških znakov osnujejo vez, ki jo je domala nemogoče uničiti.

13.11.2020 ob 5:30 | Foto: Rido Franz/Gettyimages | Avtor: M. FL.

Horoskop: Pari astroloških znakov, ki tvorijo mistično povezavo

Vsi vemo, da je za lepo, trdno in uspešno zvezo vanjo treba vlagati veliko truda. A rojeni v nekaterih astroloških znakih imajo sijajne predpogoje za snovanje vezi, ki je praktično ni mogoče uničiti.

Seveda to, da sta zaljubljenca rojena v pravem znamenju, samo po sebi ni dovolj za lep odnos, če pa je vse drugo na pravem mestu, tem parom praktično ne more spodleteti. Kateri so ti, razkriva Miss7.

Škorpijon in tehtnica

Tako tehtnice kot škorpijoni so po naravi mirni, nekoliko zadržani in introvertirani. Hkrati so rojeni v obeh znamenjih zelo čustveni ter empatični, kar pomeni, da se razumejo brez izrečenih besed, prepoznavajo medsebojne občutke in velikokrat je videti, da si berejo misli.

Ob tem spoštujejo drug drugega in znajo ugoditi željam ter pričakovanjem sočloveka, kar je odlična podlaga za lepo razmerje

Riba in rak

Ribe in raki so znani po svoji intuitivni naravi. Oboji imajo močno izražen šesti čut, zaradi katerega se medsebojno povezujejo na poseben, drugim nerazumljiv način.

Rojeni v obeh znakih so izjemno predani odnosu in kadar se riba ter rak združita v par, se zdi, da zaradi trdne vezi in medsebojnega razumevanja ne prihajata s tega sveta.

 

Strelec in oven

Strelci in ovni so dinamične, pustolovske narave, hkrati pa se ta dva znaka tesno povežeta tudi na intelektualni ravni.

Med njima se oblikuje neuničljiva vez, katere nič in nihče ne more pretrgati. Strelec in oven sta preprosto nepremagljiva.

Dvojček in vodnar

Dvojček v vodnarju prebudi vse najboljše, vodnar pa dvojčka vodi skozi življenje tako, kot prvemu najbolj odgovarja: sproščeno, neobremenjeno in vselej na drugačen način.

Zato ta dva znaka živita v medsebojnem ravnotežju in zdi se, da en brez drugega preprosto ne zmoreta obstajati. Tako močno sta povezana, da celo tisti, ki ju le bežno poznajo, začutijo neuničljivo vez med njima.

Preberite še:  Horoskop: To so najbolj ljubeznivi astrološki znaki

Morda vas zanima tudi:  Horoskop: Kateri je najbolj in kateri najmanj priljubljen astrološki znak


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)