Horoskop: Najboljši način sproščanja glede na vaše znamenje

V sodobni noriji je dobro vedeti, na kakšen način se vaše astrološko znamenje najlažje zoperstavi stresu.

15.10.2020 ob 5:30 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

Horoskop: Najboljši način sproščanja glede na vaše znamenje

Stres je vsakdanji spremljevalec sodobnega človeka, zato je dobro vedeti, kateri so najučinkovitejši načini za spopadanje z njim.

Ti so med drugim odvisni od astrološkega znaka, v katerem je nekdo rojen. Kaj vam v bitki s stresom priporočajo zvezde, razkriva Pure Wow.

Oven: tek

Ovni ste dinamični in kadar vas nekaj pripelje na rob, je najbolje, da negativno energijo in stres sprostite skozi gibanje.

Ker imate radi hitrost, je idealna izbira tek. Po možnosti nekje v zavetju narave.

Bik: aromaterapija

Vlada vam Venera, planet ugodja, ljubezni in lepote. Kar pomeni, da vam prav takšno okolje prinaša največ sprostitve.

Da bi se po napornem dnevu resnično pomirili, se zatecite k aromaterapiji: udobno se usedite na stol, v izparilnik nakapljate eterično olje, zaprite oči in si dopovejte, da je življenje lepo. Ali vsaj prijetno dišeče.

Dvojček: pisanje

Radi imate besede in tudi tedaj, ko občutki niso najprijetnejši, je najboljša rešitev, da jih ubesedite.

S pisanjem vsega, kar vas bremeni, teži in spravlja v nelagodje, boste hitro sprostili negativno energijo in se znebili stresa, ki bi se sicer le kopičil v vas.

Rak: brskanje po spominih

Tedaj ko začutite, da je vsega preveč, vzemite v roke škatlo s spominki, album s fotografijami ali se kako drugače z nostalgijo vrnite v preteklost.

Spomini na lepe trenutke bodo pregnali vse težave v sedanjosti in z njimi tudi zoprno napetost.

Lev: razvajanje

Levi imate radi … sebe. Zato je razvajanje za vas najboljši način obvladovanja stresa. Razvajanje je na srečo širok pojem in zaobjema vse, od okusnega obroka do vroče kopeli, masaže, savne ali nakupovanja.

Vse to bo v nekaj trenutkih premagalo negativno energijo in v življenje znova priklicalo sonce.

Devica: joga

Misli devic neprestano švigajo. Hkrati ste device mojstrice organizacije in zato le težko odmislite vse, kar vas še čaka v nadaljevanju dneva.

Posledično je za vas najlažja pot do sprostitve joga, med katero misli vsaj za nekaj trenutkov preusmerite od vseh neprijetnosti, ki v vas zbujajo stres.

Tehtnica: romantična komedija

Kadar vam življenje ne prinaša vsega tistega, kar vam po vašem mnenju pripada, ste seveda razočarani. In kadar zadeve ne gredo po načrtih ali ste preobremenjeni, ste pod stresom.

Ko se vam zazdi, da zadeve uhajajo izpod nadzora, je za vas najboljša rešitev romantična komedija.  Takšna, ki jo znate že skoraj na pamet. Zdravilo za stres, ki je pri tehtnicah nedvomno najučinkovitejše.

Škorpijon: glasba

Škorpijoni ste neizmerno čustveni in od časa do časa se morate umakniti od preostalega sveta.

Najboljši način, kako ubežati vsemu, tudi stresu, je poslušanje glasbe. Dobri ritmi v samoti so največkrat povsem dovolj, da se umiri vaš srčni utrip.

Strelec: terapevt

Strelci premorete izjemen dar govora. Zato boste rojeni v tem znaku stres najlažje premagali tako, da boste vse, kar vas teži, izlili z besedami.

Zaupajte se prijatelju, partnerju ali še najbolje, terapevtu, ki vam bo znal postaviti vprašanja, z odgovori na katera boste spoznali, da življenje le ni takšna drama.

Kozorog: manjša opravila

Po naravi ste delavni ter zagnani in najbolj vas osreči dobro opravljeno delo. Tudi kadar ste pod stresom, je to vaša rešitev. Tedaj se lotite nečesa nenapornega, denimo zlaganja perila, pomivanja posode ali brisanja prahu.

Občutek zadovoljstva, ki vas bo prevzel, ko bo naloga opravljena, bo nadvladal negativne misli.

Vodnar: miselne igre

Premorete visok intelekt, ki ga lahko s pridom izkoristite tudi pri premagovanju stresa. Miselne naloge in igre so tedaj, ko vas ta pesti, najboljša rešitev.

Delujoče male sive celice so vaš najboljši zaveznik v boju z vsakodnevno napetostjo.

Riba: meditacija

Najbolj poduhovljeno znamenje in prav duhovnost je zato najboljša rešitev za premagovanje stresa.

Meditacija, pa čeprav na domačem kavču z zaprtimi očmi, je za ribe vsekakor najučinkovitejša protistresna tehnika, ki v vsakem primeru obrodi sadove.

Preberite še: Horoskop: To si nedvomno zaslužite (glede na vaš znak)

Morda vas zanima tudi: Horoskop: Astrološki znaki, ki nikoli ne izdajo vaših skrivnosti


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)