Horoskop: Pari astroloških znakov, ki okušajo najboljši seks

Pri nekaterih parih astroloških znakov je v spalnici prav posebej vroče.

27.7.2020 ob 5:30 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

Horoskop: Pari astroloških znakov, ki okušajo najboljši seks

Dober seks je preplet številnih dejavnikov. Pri njem ni nič prepuščeno naključju, na to, kako vroče je v spalnici, pa vplivata tudi astrološki znamenji, v katerih sta rojena ljubimca. In kot piše Miss7, si sledeči pari lahko upravičeno veliko obetajo.

Oven in lev

Kadar se med rjuhami združita ti dve ognjeni znamenji, pride do prave eksplozije strasti. Rojene v njih namreč odlikuje neizmerna spolna energija in radi premikajo meje. Dolgočasno? Nikoli!

Ker gre za dominantni znamenji, ki radi prevzameta vodilno vlogo, je intimni akt velikokrat igra moči, kar še dodatno začini zadeve, hkrati oba obožujeta seks in pri ovnu ter levu je ta vselej prav posebej strasten, eksploziven in vedno drugačen.

Škorpijon in rak

Škorpijon slovi kot najbolj seksualno astrološko znamenje. On se dobro zaveda svojih potreb in upošteva potrebe partnerja, kar še kako ceni nekdo, ki je rojen v znamenju raka.

 

Ta obožuje pozornost škorpijona, v njegovem objemu pokuka izza znanih meja in uživa pri odkrivanju novih občutkov, škorpijon pa z veseljem prevzame vlogo učitelja. Znaka torej tvorita idealno kombinacijo, v kateri se v postelji dobesedno krešejo iskre.

Vodnar in devica

Devica je znana po svoji premišljenosti ter organiziranosti, vodnar je na drugi strani spontan in uživa v trenutku. Ko se ti nasprotji med rjuhami združita, tudi devici popustijo vse zavore in se prepusti dejanju. Vodnar jo zna na nevsiljiv način pripraviti do tega, da sprosti svojo seksualno domišljijo in pozabi na svet okoli sebe.

Hkrati je njun seksualni odnos prežet z veliko čutnosti in romantike, kar mu zagotavlja še dodaten čar in obema prinaša veliko zadovoljstva ter užitkov.

Preberite še: Znanost navaja: Kako pogosto med rjuhe, da bo zveza obstala

Morda vas zanima tudi: Horoskop: Ti štirje astrološki znaki so v postelji pravi akrobati


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)