Horoskop: negativna lastnost, ki se ji morate v 2022 odpovedati (glede na vaš znak)

Poglejte, kateri lastnosti bi se za lepše življenje morali v letu 2022 vsaj izogibati, če že ne odpovedati.

16.1.2022 ob 5:55 | Foto: Anna Stills/Gettyimages | Avtor: M. FL.

Horoskop: negativna lastnost, ki se ji morate v 2022 odpovedati (glede na vaš znak)

Tako, kot vsako astrološko znamenje premore pozitivne, ima tudi kakšno negativno lastnost. Ena je pri vsakem prav posebej izrazita in na žalost slabo vpliva na kvaliteto življenja ter na odnose z drugimi.

Zato Atma priporoča, da se ji v letu 2022 kar najbolj dosledno izogibajte, če se ji res ne morete odpovedati. Še prej pa jo je treba ozavestiti. 

Spoznajte torej svojo temno plat in poskrbite, da v letu, ki se je ravno začelo, nikoli ne bo v ospredju.

Oven

Rojene v tem znamenju odlikujeta neizmerna energija in močan tekmovalni duh. Oni želijo vedno in v vsem biti prvi ter najboljši. Kadar jim to hoče kdo preprečiti ali jih v njihovih namerah ustaviti, jih prevzame močna jeza, celo bes.

Po naravi individualisti naj bi v letu, ki je ravno nastopilo, malo pozabili nase in se raje naučili delovati v ekipi. Kajti spoznanje, da sodelovanje ni ovira temveč prednost, bi koristilo tudi vam osebno, ne le skupnosti.

Bik

Biki imajo radi denar in veljajo za enega najbolj materialistično usmerjenih astroloških znakov. Ob tem so perfekcionisti in mnogo dajo na zunanji videz. Zlasti v tem znaku rojene ženske veliko časa preživijo pred ogledalom in dokajšen delež zaslužka namenjajo pripomočkom za lepši izgled.

Prav zato vam zvezde sporočajo: v letu 2022 zapravljajte manj za nepotrebne stvari.

Dvojček

Dvojčki radi opazujejo druge in opozarjajo na njihove napake. Kritika rojenih v tem znaku je velikokrat zelo boleča. Pikre besede pa tistega, ki so mu namenjene, zbodejo v samo dno duše. Kajti nepremišljeni dvojčki velikokrat ne razmišljajo, kakšno moč imajo lahko besede.

Če bi v letu 2022 radi zadržali pristne družinske in prijateljske odnose, bi morali postati bolj strpni in premišljeni ter se vzdržati nekonstruktivne in odvečne kritike.

Rak

Rojeni v ozvezdju raka so nagnjeni k negativizmu in pesimističnemu pogledu na svet. Tako močno, da jih že najmanjša težava ali zadrega povsem vržeta iz tira.

Če bi radi nekoliko manj stresno leto, bi se morali naučiti na svet gledati z bolj pozitivnega stališča in se zavedati, da zadeve nikoli niso tako črne, kot so videti na prvi pogled.

Lev

Izjemno šarmantni in ljubeči posamezniki, žal pa velikokrat ljubezen in naklonjenost usmerjajo proti sebi in zato delujejo egoistično ter egocentrično.

Če bi radi pozitivno vplivali na odnose in na svoje življenje, bi se morali malo ozreti naokoli in pozornost namenjati tudi ljudem v ozkem krogu ali popolnim neznancem, ki se znajdejo v stiski, iz katere bi jim vi lahko pomagali.

Devica

Devica je znana po svojih visokih pričakovanjih. Do sebe in do drugih. Prav tako se le težko postavi v kožo drugega ter mnenje, ki ne sovpada z njenim, avtomatsko označi za napačnega. Device ob tem premorejo toliko samozavesti, da izpadejo že kar arogantno, čeprav v resnici res niso takšne.

V letu 2022 vam zvezde priporočajo malo več empatije in upoštevanja mnenj drugih. Tudi, če boste kdaj sprejeli pomoč bližnjih, ne boste izpadli nesposobni in šibki, temveč boste pokazali svojo človeško naravo, kar bo pripomoglo k boljšim odnosom z okolico.

Tehtnica

Rojeni v tem znamenju se velikokrat zaljubljajo v napačne in ko vidijo, da se zveza ne razvija v pravo smer nimajo poguma, da bi jo končali, temveč iščejo velikokrat povsem nesmiselne izgovore, da ostajajo v njej. 

V letu 2022 bi morali sebe postaviti na prvo mesto in dobro razmisliti, česa si želite ter kaj pričakujete od življenja, šele nato pa iskati partnerja ter se zateči v objem nekoga, ki bi vas resnično cenil.

Škorpijon

Velikokrat izgubljajo čas z iskanjem popolnosti, pri tem zanemarjajo sebe ter svoje občutke. V vsem iščejo napake in hočejo vedno imeti nad vsem in vsakomur popoln nadzor.

Če se v letu 2022 ne boste malo sprostili in spustili merila, vas bo perfekcionizem popolnoma izčrpal. Fizično ter psihično.

Strelec

Pripadniki tega znaka na prvo mesto postavljajo svoje želje, pričakovanja in zahteve. Pričakujejo, da bo vedno vse po njihovo in s tem velikokrat ogrožajo dobrobit drugih.

Nasvet za lepše leto je zato jasen: malce več empatije bo koristilo tako vam kot vsem, ki so pogosto v vaši družbi, kajti z njo bodo odnosi nedvomno skladnejši ter prijetnejši.

Kozorog

Kozorogi se ne morejo ponašati z dobrim smislom za humor. Preveč so osredotočeni na delo in kariero ter zato velikokrat zanemarjajo odnose z bližnjimi.

V letu 2022 bi morali poiskati ravnovesje med zasebnim in poslovnim življenjem ter se prenehati osredotočati zgolj na vzpenjanje po karierni lestvici. V življenju so pomembne tudi druge stvari.

Vodnar

Rojeni v tem znamenju so prepričani, da so boljši, sposobnejši in pametnejši od drugih. Velikokrat zato na ljudi okoli sebe gledajo z viška. Poleg tega so garači, ki na račun dela pozabijo na odnose s prijatelji. Vselej si zastavljajo nove cilje, saj jih izpolnitev enega hitro navda z dolgočasjem.

Da bi leto 2022 bilo za vas uspešno, bi morali več pozornosti nameniti odnosom z bližnjimi. Pa naj bo s sorodniki ali prijatelji.

Riba

Velikokrat se zdi, kot bi v rojenih v tem znamenju živelo več oseb hkrati. V sebi bijejo neštete bitke, stiske pa skrivajo pred drugimi ter si s tem nalagajo težko, a povsem nepotrebno breme.

V novem letu bi se zato morali naučiti izražati svoje stiske, dileme, vsa čustva ter si priznati, da je včasih vse lažje premagljivo s pomočjo ljudi, ki vas imajo zaradi mehke in prijazne narave izjemno radi.  

Preberite še: Horoskop: astrološki znaki z največjim srcem

Morda vas zanima tudi: Najboljši ljubimci horoskopa: Znaki, ki v postelji nikoli ne razočarajo


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)