Horoskop: Ljubezenski horoskop za marec 2022

Komu mesec marec na ljubezenskem področju napoveduje prav posebno presenečenje?

1.3.2022 ob 6:11 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

Horoskop: Ljubezenski horoskop za marec 2022

Pred nami je prvi spomladanski mesec in čas je, da pogledate, kaj vam v njem na ljubezenskem področju napovedujejo zvezde. Odgovore ima Astroportal.com.hr.

Oven

Počutite se dobro. Polni ste pozitivne energije, ljubezni in želje po spogledovanju. Izžarevate strast in od vse povsod prejemate pohvale ter komplimente.

Vse to se bo marca nadaljevalo. Če ste že v razmerju, vnesite vanj nekaj novega. Partnerja postavite na prvo mesto, sicer boste kaj lahko deležni njegovih izbruhov ljubosumja.

Bik

Marca boste bolj nepremišljeni, kot običajno. Velikokrat boste izustili kaj, ne da bi pred tem razmislili o posledicah besed. Več se družite s prijatelji, da boste nekoliko zmanjšali notranjo napetost, ki se bo v nasprotnem primeru odražala tudi na razmerju.

Samski: kaj lahko se bo v vaše življenje prikradel nekdo iz preteklosti. Pazite, da se ne boste ujeli v stare zanke.

Dvojček

Ves mesec boste dobro razpoloženi in zlasti na začetku polni romantike. Ta vas bo spremljala do konca marca in zveza bo cvetela. Vendar pozor: nikar zato ne zapostavljate prijateljev.

Če ste še samski, boste prav preko njih morda ta mesec spoznali osebo, ki bi ji lahko namenili malo več pozornosti.

Rak

Stres zaradi dela naj ostane na delu in ga ne prinašajte domov. Potrudite se, da ne boste službenih zadev mešali z zasebnimi, sicer boste kaj lahko deležni težav v razmerju. Napeti boste in vaše razpoloženje še cel mesec ne bo najboljše.

Tudi samskim se zato ne obeta nič posebnega na področju ljubezni. Če imate možnost, si v drugi polovica marca privoščite oddih. Zadeve se bodo z njim popravile na vseh področjih.

Lev

Veliko se vam bo dogajalo. Spoznavali boste nove ljudi. Tisti v zvezi: strast bo imela ta mesec prednost pred ljubeznijo. Nič narobe.

Samski: ne hitite v zvezo. Vsaj prva polovica marca ne bo najboljša za nove začetke. Nič ne boste zamudili, če boste po poti nove romance stopali počasi. Boste pa tako lahko varni pred srčno bolečino.

Devica

Preveč pozornosti namenjate tujemu mišljenju. Raje se posvetite sebi in zvezi ter s partnerjem predebatirajta, kaj vas v odnosu najbolj moti. Potrudita se, da boste rešila težave, s tem bosta še okrepila že tako močno prisotne strasti.

Samskim se marca obeta kakšna zanimiva avantura.

Tehtnica

Komunikativnost bo ves mesec marec pri vas na višku. Pripravljeni boste na nova poznanstva ter razumeli boste težave vseh, ki vas obdajajo. Tisti v zvezi boste občutili okrepljeno strast, a tudi spori niso povsem izvzeti.

Samski: nekateri novi stiki bi lahko obljubljali posebej zanimivo in lepo prihodnost.

Škorpijon

Partner bo pri tistih v zvezah na prvem mestu. Nekatere stvari vam še niso jasne, bodo pa se razjasnile v drugi polovici meseca. Pomembno je, da najdete pravo razmerje med delom in zvezo. Tako se boste izognili mnogim težavam.

Samskim zvezde svetujejo, naj odprejo srce. Pomlad bo v zraku in to dejstvo dobro izkoristite.

Strelec

Jezili se boste, ker ne bo vse teklo tako, kot ste si zamislili, čeprav boste dajali vse od sebe. Malo znižajte pričakovanja, tako bo stres veliko manjši in s tem bo bolj cvetela vaša zveza.

Samskim zvezde marca odsvetujejo naglico. Čeprav bi radi partnerja, ta ne more biti kar kdorkoli. Ne hitite brezglavo v odnose.

Kozorog

V razmerju vam bo prijetno, čutili boste stabilnost in varnost. V začetku meseca boste veliko doma s partnerjem, proti koncu vas bo zamikala kakšna zabava.

Samski boste preko enega od družinskih članov kaj lahko spoznali nekoga zanimivega. Čeprav vam ne bo do razmerja, boste pustili vrata odprta. 29.3. bo do vas prišla novica, pod vplivom katere boste na vse skupaj začeli gledati drugače.

Vodnar

Prav je, da poveste, a nikar ne bodite preveč kruti, ko boste partnerja seznanjali s tem, kaj vse vas moti. Bodite taktični in uvidevni, da ne bi odnosu povzročili trajne škode. Drobni spori ta mesec ne bodo izvzeti, prav tako tudi ne razhod zaradi nepomembnih malenkosti.

Samski: razveselila vas bodo nekatera sporočila in pohvale, a previdno, kaj lahko gre za dvorezen meč.

Riba

Do prve polovice marca bo vse teklo po običajni poti. Razen tega, da boste nekoliko bolj napeti. Potrudite se in uživajte v sedanji zvezi ter ne bodite prezahtevni, da ne bi po nepotrebnem izzvali sporov.

Samski: v drugi polovici meseca se bo lahko vrnila oseba iz preteklosti. To ne bo dobro za vas. Ne vračajte se na stara pota, da ne boste znova razočarani.

Preberite še: Horoskop: 11 najmočnejših ljubezenskih kombinacij astro znakov

Morda vas zanima tudi: Najboljši ljubimci horoskopa: Znaki, ki v postelji nikoli ne razočarajo


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)