Horoskop: Kako astrološki znaki prenašajo ekstremno vročino

Škorpijon kljub visokim temperaturam misli le na seks, lev ne prenese znojenja, tako pa se v vročini obnašajo ostali astrološki znaki.

8.8.2022 ob 5:30 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

Horoskop: Kako astrološki znaki prenašajo ekstremno vročino

Kot kaže nam bo do konca poletja nedvomno še poštenom vroče. Kako pa se v izjemno visokih temperaturah obnašajo posamični astrološki znaki? Komu je všeč in koga moti? Odgovore na ta in na druga vprašanja prinaša Elite Daily.

Oven

Oven je sam po sebi vroč tip človeka in ima rad poletje, a ko se zunanje temperature močno dvignejo, v njemu kar vre. Prvo, kar doseže točko vrelišča, je njegova potrpežljivost, zato ovna, kadar je res vroče, ni dobro dražiti.

Nasprotno, če nima možnosti, da bi se kje ohladil, se mu raje umaknite s poti.

Bik

Bik ne bo dopustil, da bi vročina vplivala na njegov uživaški način življenja. Nasprotno, vroči dnevi mu še kako prijajo, saj lahko v njih brez slabe vesti poležava v senci ter se hladi s poletnimi pijačkami.

Zato ga je nesmiselno vabiti na izlete ali ga vključevati v druge poletne aktivnosti. Večerja pozno zvečer da, a dokler se ozračje dodobra ne shladi, mu visoke temperature služijo kot odličen izgovor za lenarjenje.

Dvojček

Rojeni v tem znaku vroče dneve preživljajo skriti v zavetju hladnega doma, njihova pozornost je usmerjena v družabna omrežja.

To jim povsem odgovarja, res pa je, da jih včasih zaobide slaba vest in se le odpravijo iz hiše. A nekam, kjer je hladno. Kajti čeprav dvojčki obožujejo poletne zabave, sovražijo preznojeno spodnje perilo, ki se lepi na njihovo telo.

Rak

Rak tedaj, ko mu je vroče, rad tarna in se pritožuje nad visokimi temperaturami.

Po svoje obžaluje vsak zamujen piknik ali drugačno poletno druženje, vendar kljub vsemu bolj, kot druženje ob vročem žaru, ko iz njegovih por lijejo potoki znoja, ceni svoj kavč in hladno pijačo.

Lev

Rojeni v tem znamenju imajo poletje in čas zabav radi, a preprosto sovražijo pogled na svoj preznojeni obraz v ogledalu. Kajti prepričani so, da s tem izgubijo velik del svojega sijaja.

Res je sicer, da skušajo tudi preznojeni poudarjati svojo seksi pojavo, vendar globoko v sebi posledice poletne vročine na moč sovražijo.

Devica

Če devica česa ne prenese, je to pritoževanje drugih čez vročino. Njeno stališče je: malo vročine pač ne more škodovati in poletje je čas za pripeko.

Globoko v sebi  je prav zaradi nje jezna na ves svet, a tega seveda nikoli ne bi glasno priznala.

Tehtnica

V tem znaku rojeni posamezniki uživajo v poletju in vsemu, kar prinaša ter to pogosto poudarjajo.

Tehtnice so prilagodljive, rade imajo sonce in morje ter menijo, da bi morale živeti nekje, kjer je vedno vroče.

Škorpijon

Škorpijona vročina še dodatno podžiga. V seksualnem smislu.

Ne glede na to, kako vroče je zunaj, on se v postelji spremeni v seksualno zver in zdi se, kot bi vso vročino pretvarjal v spolno energijo.

Strelec

Če bi strelec lahko izbiral kje bo živel, bi izbral dom na Aljaski.

Saj ne, da rojeni v tem znaku poletja ne marajo. Nasprotno, saj jim nudi neskončno možnosti za takšne in drugačne podvige, a če le imajo možnost, najraje potujejo kam v hladne kraje. 

Sploh, kadar si vročinski valovi sledijo kot za stavo.

Kozorog

Potrpežljivo in dosledno znamenje stori vse, da dom čez dan ostane prijetno hladen. Če nima klimatske naprave, zapira okna in senčila, namešča ventilatorje in marljivo menjava posode z ledom pred njimi.

Kozorog poskrbi, da njemu in vsem, ki živijo z njim, nikoli ni prevroče.

Vodnar

Za vodnarja je poletna vročina idealna za zabavo. To je zanj izgovor za druženje, avanture, za kampiranje ob jezeru, za vikend na morju ali namakanje v bazenu.

Vodnar zna izkoristiti vroči del leta.

Riba

Rojeni v tem znamenju okoli vročine spletajo prave drame in so v svojih očeh junaki že, ker si upajo  iz hiše.

Že sicer menijo, da so največji mučeniki zodiaka in ko se temperature dvigajo, se to njihovo prepričanje le še okrepi.

Povedano na kratko: ribe komaj čakajo na jesen in na hlad, ki ga ta prinaša.

Preberite še: Horoskop starih Indijancev: goske so močne, volkovi odlični ljubimci

Morda vas zanima tudi: Horoskop: 5 znakov, ki jih vročina ne moti (obožujejo poletje!)


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)