Horoskop: Idealni prazniki za vsako znamenje

To, kakšni božično-novoletni prazniki so vam pisani na kožo, je v veliki meri pogojeno z vašim datumom rojstva.

19.12.2019 ob 5:30 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

Horoskop: Idealni prazniki za vsako znamenje

Bližajoča se božič in novo leto ponujata idealno priložnost za druženje z družino in prijatelji ter za snovanje nepozabnih spominov. Kakšni pa so za vas idealni prazniki?

Verjeli ali ne, tudi to, ali imate raje toplo udobje ali norčije na snegu, je povezano z astrološkim znakom, v katerem ste rojeni. Takšni so, po pisanju portala Culture astrology popolni prazniki za vsako znamenje zodiaka.

Oven

Oven obožuje praznike in bi storil vse, da bi bili popolni, zato poišče najlepše božično drevo, izbere idealno dekoracijo in poskrbi za prav takšna darila.

On ničesar ne prepušča naključju in je še kako vključen v pripravo na svetleče praznovanje. To po njegovem okusu obsega veliko zabavnih aktivnosti doma ter v naravi. Energični oven tudi v prazničnih dneh ne more mirovati.

Bik

Rojeni v tem zemeljskem znaku cenijo kvalitetno preživet čas z družino in zato je zanje idealno praznovanje božično-novoletnih praznikov v domačem zavetju, v krogu najbližjih ter ob primerno obloženi praznični mizi.

Prav jedem posveča bik največ pozornosti. Predvsem v smislu načrtovanja jedilnikov in priprave prazničnih dobrot. On ceni tradicijo in prazniki mu nudijo idealno priložnost, da jo primerno počasti.

Dvojček

Dvojčki so družabni in zanje popolno praznovanje se odvija v krogu čim večje množice prijateljev, znancev ter članov družine. Obožujejo praznični kaos, z veseljem se podajajo po nakupih in gneča na cesti, ulici, na trgu, v trgovini ali doma jih prav nič ne moti.

Oni sanjajo o belem božiču in praznike najraje preživljajo nekje, kjer je veliko možnosti, da ga bodo doživeli. Zima jim je na kožo pisan letni čas, prav tako kot dnevi, ki se bližajo, saj vključujejo veliko druženja in priložnosti za zabave.

 

Rak

Rojeni v tem vodnem znaku prisegajo na udobje doma ter praznike najraje preživljajo v krogu družine. Raki se na dogodke dobro pripravijo: spečejo najboljše praznične piškote, organizirajo najboljša svečana druženja in že dolge tedne vnaprej razmišljajo, kako bi pod svojo streho zbrali kar največ družinskih članov.

Z veseljem poskrbijo za vse zbrane in storijo vse, da bi se med veselim praznovanjem ter prav takšnim pričakovanjem vsi počutili prijetno.

Lev

Prijateljski, energičen, topel in zabaven lev obožuje zabave in v vse, kar počne, vlaga veliko strasti ter energije. Rad je v središču pozornosti in je za prijetno vzdušje pripravljen storiti marsikaj.

Božično-novoletni prazniki so zanj idealna priložnost, da zablesti z vso močjo. Kajti njegov dom je nedvomno okrašen po zadnjih trendih, obleka leva vsekakor izstopa, na mizi so jedi, ki pustijo dober vtis na obiskovalcih, ki morajo na koncu priznati, da je levu znova uspelo povsem očarati.

Devica

Perfekcionistična devica ničesar ne prepušča naključju. Zagotovo bo njeno simetrično okrašeno drevesce najlepše daleč naokoli, prav tako kot ornamenti, ki krasijo notranjost in zunanjost doma.

Vse to je posledica dolgega načrtovanja in snovanja dekoracije ter vsega, kar je povezano s prazniki. Kar vključuje tudi darila. Pozorna devica pod smrečico vedno položi, da uganili ste, popolna. In še to: če boste gost rojenega nekoga v tem znaku vedite, da njegovemu budnemu očesu ne bo ušla nobena morebitna, z lepim vedenjem povezana napaka.

Tehtnica

Šarmantna in miroljubna tehtnica je gostoljubna ter se vselej potrudi, da se v njeni bližini vsi zbrani počutijo dobro. Z veseljem pripravlja druženja ter zabave, ki jih skrbno načrtuje in poskrbi, da na njih vse teče gladko.

Predvsem pa, da med počitniškimi aktivnostmi ne pride do morebitne hude krvi in da ni nikomur dolgčas. Brez družabnih iger, zabavnih dejavnosti in veliko smeha na zabavi, ki jo pripravlja tehtnica, zagotovo ne bo šlo.

Škorpijon

Skrivnostni škorpijon se na praznike pripravlja dolgo, preden nastopijo. A kakšni so njegovi načrti ter kaj vključujejo, ne zaupa nikomur. Kajti element presenečenja je zanj neprecenljiv.

Čeprav mu povabil na razne zabave ne manjka, praznične dneve najraje preživlja doma, v krogu družine in če je narava pobeljena s snegom, je vzdušje zanj popolno. Če se že odloči, da bo počitnice izkoristil za potovanje, bo po vsej verjetnosti izbral Laponsko ali drugo deželo, kjer je zima res prava zima.

Strelec

Strelec je komunikativen ter radodaren. Uživa v nakupovanju daril, z veseljem zabava prijatelje in prav tako z veseljem gosti božično-novoletne zabave.

Res je sicer, da zelo rad tudi potuje in če se letos pri nekomu, ki je rojen v tem znamenju, ne bo odvijala zabava, bo verjetno nekje daleč od rojstnega kraja na kateri od čarobnih zimskih destinaciji.

Kozorog

Zanesljiv in prizemljen kozorog se na vse pretege trudi, da bi bili praznični dnevi prijetni za vse. Čeprav so rojeni v tem znamenju zelo ambiciozni in predani svojemu delu poskrbijo, da si v prazničnih dneh vzamejo čas samo za družino in prijatelje.

Kajti ne glede na vse, tradicija je pri njih visoko na lestvici prioritet in prav božično-novoletni prazniki so z njo izjemno prežeti.

Vodnar

Vodnar je moder, duhovit in domiseln, prazniki po njegovem okusu s tem sovpadajo. Ker je izjemno predan dobrodelnosti, se trudi, da bi bil čarobni čas takšen tudi za tiste, ki so v stiski. Ter se zato priključi dobrodelnim organizacijam ter pomaga po svojih močeh.

Ker je zelo kreativen in poseben, je takšna tudi dekoracija njegovega doma. Ne pričakujte pri njem visokega zelenega drevesa ter rdečih lučk. In če se odloči za praznike v tujini? Zagotovo nekje na toplem. Zima mu ni najbolj pisana na kožo.

Riba

Rojeni v znamenju rib so najbolj prijazni, dobrohotni ter empatični posamezniki, ki premorejo močno intuicijo in veliko domišljije, ob tem so še zelo pozorni, zato se odlično znajdejo v vlogi katerega od decembrskih dobrih mož.

Ribe obožujejo božično-novoletne praznike. Zanje idealni so na kavču v toplem domu, ob klasičnih božičnih filmskih ter glasbenih uspešnicah in v družbi njim najljubših ljudi.

Preberite še: Horoskop: Pet najbolj družabnih astroloških znakov

Morda vas zanima tudi: Horoskop: Najslabši sosedje med astrološkimi znaki


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)