Horoskop: Astrološki znaki, ki se v razmerju hitro dolgočasijo

Med znamenji zodiaka so tudi takšni, ki jim življenje v mirnem razmerju ne diši najbolj.

3.3.2021 ob 5:30 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

Horoskop: Astrološki znaki, ki se v razmerju hitro dolgočasijo

Skupno gnezdo, intimni večeri, globoki pogovori, zabava v dvoje. Vse to so neprecenljive sestavine zveze, ki nudi varno in mirno zavetje pred zunanjim svetom. A žal vsi tega ne cenijo in jim v razmerju hitro postane dolgčas. Najpogosteje se to zgodi rojenim v določenih astroloških znakih. Katerih, razkriva Miss7.

Strelec

Rojeni v znamenju strelca najbolj cenijo svobodo, po duši so avanturisti, umirjeno življenje jim ni pisano na kožo in živijo po svojih pravilih.

Občutek, da jih nekdo ali nekaj omejuje ter da jim krati svobodo, jih, milo rečeno, duši, zato se kaj hitro naveličajo življenja v zvezi. Rutina jih ubija in pogosteje, kot bi skušali najti kompromis, iz razmerja, ki jih kakor koli omejuje, preprosto pobegnejo.

Dvojček

Tudi dvojčki sodijo med osebe, ki v življenju potrebujejo veliko dogajanja, adrenalina, sprememb in preobratov. Če vsega tega v razmerju ni, se začno dolgočasiti.

 

Prepričani so, da si zaslužijo nekaj boljšega od tistega, kar imajo. Predvsem pa, da imajo pravico vedno sebe in svoje vzgibe postavljati na prvo mesto.

Vodnar

Vodnarji radi širijo krog prijateljev ter spoznavajo nove ljudi. Če v zvezi dobijo občutek, da jih partner pri tem ovira, ga raje, kot bi težavo skušali odpraviti, zapustijo.

Kajti nočejo tvegati, da bi se v zvezi začeli dolgočasiti. Ne, oni raje ukrepajo prej, preden bi bilo prepozno in bi oklevanje na koncu obžalovali.

Preberite še: 12 krutih resnic o ljubezni, ki praviloma ostanejo zamolčane

Morda vas zanima tudi: Šest toksičnih navad, ki uničijo vsako razmerje


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)