Finančni horoskop (februar 2022): prihajajo spremembe

Februar na področju financ za večino astroloških znakov prinaša olajšanje.

1.2.2022 ob 6:12 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

Finančni horoskop (februar 2022): prihajajo spremembe

Novo leto se je začelo z retrogradnim Merkurjem ter s prav takšno Venero. Z drugim mesecem leta se zadeve obračajo in z navideznim gibanjem teh planetov naprej prihaja olajšanje. Tudi na finančnem področju.

Kako natančno bodo zvezde vplivale nanj, razkriva finančni horoskop za mesec februar letošnjega leta.

Oven

Uran v vašem znamenju obeta spremembe v načinu poslovanja ter plačevanja. Nekoliko izrazitejša bo potreba po tveganju in kaj lahko boste uspešni v igrah na srečo. Finančno stanje bo sicer cvetelo, a kljub prej omenjeni sreči, bo večji zaslužek praviloma posledica truda in trdega dela.

Bik

Retrogradni Merkur se bo 4. februarja obrnil in začel navidezno pot naprej, tedaj se bo končno izboljšalo tudi vaše finančno stanje. Na delu bo sicer nekaj nesoglasji, a prav to je idelen čas, da zahtevate povišico. Velika možnost je namreč, da je boste deležni.

Dvojček

Februar bo za vas odličen  mesec za snovanje sponzorskih odnosov in za upravljanje s tujo lastnino. Ni izključeno, da boste končno rešili vprašanje nasledstva.

Rak

Zaradi sonca v vodnarju vam prva polovica februarja z vidika financ ne bo ravno naklonjena. Zadeve se bodo izboljšale proti koncu meseca, ko se bo na vaš račun steklo več denarja. Mogoče je, da bo priliv prišel iz tujine.

Lev

Retrogradni Merkur vam je januarja kar pošteno nagajal in pokvaril vaše finančne načrte. A v drugem mesecu leta se bo to spremenilo in pričakujete lahko večji dobiček, zlasti po zaslugi uspešnega poslovnega sodelovanja.

Devica

Februarja boste uspešni. Deležni boste zaslužka po zaslugi svojega kreativnega dela. Ni izključeno, da boste začeli razmišljati o svojem poslu, v nobenem primeru pa vam denar tega meseca ne bo povzročal skrbi.

Tehtnica

Mars v kozorogu vam nakazuje nekaj več izdatkov. Nekateri bodo predvideni, drugi ne. To ni dober čas za večje finančne naložbe. Zlasti ne, ko gre za nakup ali prodajo nepremičnin.

Škorpijoni

Jupiter v ribah vam obljublja nove dobičke. Vaša denarnica bo polna, zato kar brez skrbi.

Strelec

Venera vam prinaša dobro plačano ponudbo. Če jo boste sprejeli, se vam februarja in v nekaj naslednjih mesecih ne bo treba obremenjevati s pomanjkanjem denarja.

Kozorog

Saturn vam bo malo nagajal in pogosto boste v finančni stiski. Večkrat se vam bo zazdelo, da ste tik pred bankrotom, a to je v bistvu zgolj obdobje, v katerem morate malo bolj varčevati.

Vodnar

Jupiter v ribah vam bo zagotovil večjo finančno stabilnost. Denarja bo dovolj, z njim povezane skrbi pa izvzete.

Riba

Jupiter v vašem znaku vam bo prinesel uspeh in srečo na vseh področjih. Prijatelj vam bo predstavil ponudbo, ki se ji ne boste mogli upreti. Prijateljsko sodelovanje  vam bo prineslo dodatni zaslužek.

Povzeto po portalu Alo.rs

Preberite še: Tako vas definira vaš odnos do denarja (preverite, kam sodite in zakaj je to slabo)

Morda vas zanima tudi: Stranski učinki denarja (Piše: Mateja Florjančič)


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)