Skupina Joker Out sporočila zelo žalostno novico

Član zasedbe se je odločil, da se poslovi od odrov.

11.10.2022 ob 10:52 | Foto: Mediaspeed | Avtor: P. Pa.

Skupina Joker Out sporočila zelo žalostno novico

Fantje zasedbe Joker Out veljajo za enega najbolj vročih bandov v Sloveniji. S hiti Gola, Umazane misli, Barve oceana in še mnogimi drugimi niso navdušili le slovenskih najstnic, temveč tudi tiste bolj zahtevne poslušalce.

Kljub temu, da gre skupini vedno bolje in da so po dveh razprodanih koncertih v Cvetličarni in koncertu v Križankah napovedali še veliki koncert v Stožicah, pa se v skupini obeta velika sprememba.

Bojan Cvjetićanin, Kris Guštin, Jure Maček, Jan Peteh in Martin Jurkovič so skupaj stopili pred kamero in svojim zvestim oboževalcem sporočili žalostno in nepričakovano vest.

Njihov basist Martin Jurkovič je sporočil, da je sprejel odločitev, da skupino zapusti.

V čustvenem in ganljivem nagovoru oboževalcem je povedal, da je bila to ena najtežjih odločitev v njegovi karieri in da je hvaležen fantom, da so to njegovo odločitev sprejeli s spoštovanjem in da ga pri tem podpirajo.

»Letos smo igrali po vsej Sloveniji in na koncu naredili drugi album ter ga predstavili v Križankah. S tem je ta bend postal nekaj več v naših življenjih in jaz osebno sem prišel do razpotja, moral sem se odločiti, ali bom nadaljeval življenje v glasbeni smeri ali bom nadaljeval z drugimi cilji, ki sem jih gradil poleg benda skozi življenje. Tako sem se odločil, da bom zapustil bend,« je s tresočim glasom dejal Martin.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Joker Out (@joker_out_official)

Po žalostnem oznanilu so fantje objeli Martina, frontman zasedbe Bojan pa je dejal, da bo Martin vedno del skupine, le da ne bo več z njimi na odru.

Ljubljanska zasedba je začela z delovanjem leta 2016. Prvi album Umazane misli so izdali leta 2021. Najnovejši album Demoni pa je luč sveta ugledal pred kratkim. 

Preberite še: Bojan Cvjetićanin: Nisem zaljubljen, zato, drage bralke, zaljubimo se

Morda vas zanima tudi: Resnična izpoved: »Takšno je življenje, če svojega moža spoznaš pri 19 letih«

Najbolj brano v tem trenutku: Slovenski direktor ob prejemu nagrade: “Imam 19 let mlajšega moža Gašperja” (VIDEO)


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)