Vse to o vas razkriva oblika vaših prstov!

Kako so videti vaši prsti? So ravni, malce krivi ali precej valoviti?

8.11.2018 ob 4:30

prsti_roka_znacaj_znamenje_oblika_dlan.jpg

O prstih pač ne razmišljamo pogosto, pomembno je, da so funkcionalni, prav pridejo, da na njih nadenemo kakšen prstan, lepo pa jih okrasimo tudi z lakom na nohtih. A prsti, po mnenju bralcev telesa, razkrivajo marsikaj. Poglejte svojo obliko prsta in preverite, kaj razkriva o vas.

prsti_prava.jpg

Tip A 

Značilno za osebe s takšnimi prsti je, da niso odprta knjiga, da svoje občutke težko delijo z drugimi. Nagnjeni ste k melanholiji, a svetu se raje predstavljate močnejši in neodvisni, kot v resnici ste. Zaradi tega se morda komu zdite arogantni in nedostopni, čeprav to niste. Do tujcev ste nekoliko hladni, a s prijatelji ste sposobni biti celo pretirani čustveni. 

Ko se z nekom ujamete, boste naredili vse, da odnos uspe. Sovražite cinizem, laži, nespoštovanje, saj ste sami zelo iskreni. 

Radi pomagate drugim. Dokončate vsako nalogo, ki si jo postavite, tudi če vam ta ne odgovarja. Uživate v dobrem humorju in ko vas prime na smeh, se lahko smejite prav vsemu, kar se vam zdi zabavno.

Tip B

Do ljudi ne pristopite prvi, najbolj ste zvesti svojim najbližjim. Ko se zaljubite, se v odnos popolnoma prepustite. Globoko v srcu ste zelo občutljivi, čeprav na prvi pogled ne delujete tako. Ljudje vas pogosto podcenijo, saj vseh svojih znanj ne pokažete takoj, hkrati se z njimi ne bahate, saj želite zaščititi druge. 

Zelo ste usmerjeni k svojemu cilju in naredite vse, da ga izpolnite. Strah vas je razočaranj. 

Tudi če niste najboljše volje, tega ne kažete navzven. Tudi v povsem neprijetnih situacijah, vi ostanete povsem mirni.

Tip C

Ste izjemno zaščitniški do svojega sveta. Prizadenejo vas krivice, ki se dogajajo drugim, bolj kot vas prizadene, če se krivica zgodi vam. Zato vedno pomagate, če le lahko. Ljudi, ki vas jezijo, izločite iz svojega življenja. Ne prenašate nepravičnosti in nanjo se lahko zelo burno odzovete. 

Ste dobra duša, ki želi rešiti svet in poskrbeti, da bi bilo vsem lepo.

Avtor: M. FL.
Foto: Thinkstock, YouTube (screenshot)

Preberite še: Horoskop: pet najbolj vzvišenih astroloških znakov ali pa Horoskop: To vas, glede na vaš znak, najhitreje spravi ob živce

Priporočamo tudi: Poglejte svoj mezinec in razberite vaš značaj


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)