Victoria Beckham: "Ljudje so si v 20. letih najinega razmerja izmislili vse mogoče"

Victoria Beckham je v zadnjem intervjuju za britanski Vogue spregovorila o svojem zakonu z Davidom Bechamom in o tem, kako nanju vplivajo takšni in drugačni z njima povezani trači.

8.9.2018 ob 3:55

victoria_becham_david_becham_portret_micna.jpg

Odkar sta si pred 19. leti obljubila večno zvestobo, je zakon Vicorie in Davida Beckhama pogosto tarča takšnih in drugačnih ugibanj, namigovanj ter rumenih novičk.  Vicoria je o tem, kako vplivajo nanju in na njune bližnje spregovorila v zadnjem intervjuju za Britansko izdajo Vogua. Kaj je povedala, povzema Cosmopolitan.

Victoria je za naslovnico omenjene izdaje kultne revije pozirala s svojimi otroci. Na naslovni fotografiji res ni Davida (čeprav je mesto dobila celo njihova psička Olive), se pa glava družine pojavi na ostalih fotografijah. 

Pa nazaj k govoricam: Morda je težko verjeti, morda zlobni jeziki nočejo verjeti, kakorkoli že, v pogovoru Victoria zatrjuje, da je govorice ne motijo in ne prizadenejo več.

"Ljudje so si v 20. letih najinega razmerja izmislili vse mogoče. Z Davidom sva na takšna in drugačna namigovanja postala imuna in jih preprosto ignorirava. Zavedava pa se, da ne vplivajo le na nanju, temveč na širši krog ljudi, ki naju obdaja in to se nama ne zdi pošteno."

Ob tem je nekdanja članica skupine Spice Girls povedala tisto, kar je mnogim že povsem jasno: "Oba se dobro zavedava, da sva močnejša v paru, kot bi bila kot vsak posameznik. Bi kateri od naju bil danes tam, kjer je, če se pred leti ne bi srečala, se podpirala in ostala skupaj? Vsa moč se skriva v družini," je dodala Victoria in tako vsem sporočila, da nima v mislih le sebe in soproga, temveč celo družino. "Vseh šest je skupaj močnejših, kot bi bil vsak sam. Spoštujemo družinsko vez in to je to."

Avtorica: M. FL.
Foto: Reurters, Instagram

Preberite še: Horoskop: plusi in minusi partnerske zveze s posameznimi znamenji ali pa Horoskop: 6 znamenj, ki so do sebe prestrogi 

Priporočamo tudi: Horoskop: 5 astro znamenj, ki z bivšim nikoli ne ostanejo prijatelji


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)