Katera sova vas najbolj pritegne? TEST, ki odkriva, kako nas vidijo drugi

S preprostim testom spoznajte vašo lastnost, ki jo drugi najprej opazijo.

12.4.2022 ob 10:25 | Foto: Unsplash, Sensa.hr | Avtor: M. FL.

Katera sova vas najbolj pritegne? TEST, ki odkriva, kako nas vidijo drugi

Sova je simbol poguma, modrosti in intuicije. Z njeno pomočjo lahko opravite tudi zanimiv test osebnosti ter z njim spoznate, kako vas vidijo drugi.

Katera sova najprej ujame vašo pozornost? To, ali vas najbolj pritegne vijolična, zeleno-modra ali rumeno-oranžna razkriva lastnost, ki jo okolica najprej poveže z vami.

Sensa.hr

Vijolična sova

Drugi vas vidijo kot osebo, ki premore veliko razumevanja. Cenite življenje v harmoniji s samim seboj ter z drugimi, raje, kot z luksuzom in materialnimi dobrinami, ste obdani z naravo.

Ste zelo pozitivni in v svojo družbo pritegnete prav takšne posameznike, ki vam služijo kot navdih, da bi postali še boljša oseba.

Tudi sami ste mnogim za zgled. Odlikujeta vas empatija ter veliko srce, vedno ste pripravljeni pomagati, pri tem pa ničesar ne pričakujete v zameno.

Zeleno-modra sova

Če ste izbrali sovo te barve, ste v očeh drugih zabavni. Vsi, ki vas poznajo se strinjajo, da vas krasi izjemen smisel za humor. Ste avtentični, se ne pretvarjate in ne pristajate na toksične odnose.

Neupravičene negativne pripombe vas ne prizadenejo in ne sledite slepo družbenim trendom. Verjamete, da je vsaka oseba zgodba zase in da vsakogar osreči nekaj drugačnega.

V življenju najbolj cenite svoja načela ter principe, ne prenesete pa laži in hinavščine. Drugi vas dojemajo kot pošteno osebo in vsak si želi, da bi bil v ozkem krogu vaših prijateljev.

Rumeno-oranžna sova

V očeh drugih ste izjemno skromni in razgledani. Skozi življenje ste se veliko naučili in vedno stremite k temu, da bi se še izboljšali.

Uspeh je za vas pot in ne cilj, osredotočeni ste izključno na svoje ambicije in veste, da boste v določenem trenutku nagrajeni za svoja dejanja. Tistemu, kar počnete, ste povsem predani in to se na koncu odraža tudi na rezultatih.

Povzeto po portalu Sensa.hr

Preberite še: Psihoanaliza v desetih korakih: Rešite test in odkrijte skrivnosti vaše podzavesti

Morda vas zanima tudi: Žival, ki jo najprej opazite na sliki, razkriva, kakšna soproga boste


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)