TEST: Izberite želvo in preverite, kakšna prihodnost vas čaka

Izberite eno od treh želv in spoznajte, kaj se vam obeta v prihodnosti.

13.1.2022 ob 5:16 | Foto: Ridofranz/Gettyimages, Sensa.hr | Avtor: M. FL.

TEST: Izberite želvo in preverite, kakšna prihodnost vas čaka

Naša percepcija oziroma način, kako opazujemo okolico in kaj nas v njej privlači, veliko pove o naši osebnosti, željah ter tudi o prihodnosti.

Na temu dejstvu temelji preprost test, ki priča, kakšni ste in kaj vam je namenila prihodnost.

Sestavljajo ga tri želvice, vsaka je v drugačnih barvah. Tista, ki vam je najbolj všeč oziroma vam prva pade v oči, razkriva vaš značaj in napoveduje, kakšna prihodnost vas čaka.

Sensa.hr

Želvica številka 1

Vlada vam energija sonca. Oddajate veliko svetlobe, radosti in pozitivna energija tam, kjer se pojavite, hitro prevlada, zato ste v družbi zelo priljubljeni. Ob tem ste izjemno kreativni, krasi vas mnogo talentov, nekateri od njih so že odkriti, drugi še skriti.

Na prvi pogled ste vselej polni pozitivizma, a imate tudi šibko točko: slabe stvari, oziroma negativne občutke, kaj radi potiskate v podzavest. Žalost in spodrsljaje smatrate kot osebni neuspeh, nakopičeni negativni občutki pa zastrupljajo vašo dušo in so vzrok za mnoge bolezni.

V prihodnosti vas sicer čakajo zanimive možnosti in nove izkušnje ter privlačne ponudbe. Imate veliko priložnosti za uspeh na področju, s katerim se ukvarjate.

Previdno v ljubezni. Naučite se nadzorovati svoja čustva. Pozitivna in negativna. Kajti v nasprotnem primeru boste lahko razočarani.

Želvica številka 2

Če ste izbrali to želvico, ste oseba, ki se trudi vzpostaviti ravnotežje in harmonijo v vsemu, kar počne. Nikoli se ne pretvarjate, zvesti ostajate svojim načelom in stališčem ter tudi naravi.

Ste iskreni, odprti in neposredni. Te lastnosti vam lahko prinesejo veliko zmag, a tudi porazov. Včasih se ne zavedate teže svojih besed. Ste avanturističnega duha, radi imate potovanja, prezirate dolgočasje in rutino.

V prihodnosti se vam obeta veliko priložnosti na vseh področjih, zlasti  ljubezni. A le ena bo prava, pazite, da se boste odločili prav. Ko ljubite, dajate vse od sebe in z vami ni nikoli dolgočasno. Tudi tokrat ne bo nič drugače.

Previdno na delu: kaj lahko bi se zaradi slabe komunikacije pojavile določene težave v odnosu s sodelavci in nadrejenimi.

Želvica številka 3

Vesolje je v vas in vi ste v vesolju. Ste sanjave narave, večji del življenja preživljate z glavo v oblakih. Ste občutljivi, romantični in imate mehko srce. Ljudje, ki vas obkrožajo, imajo velikokrat občutek, da ste prišli z drugega planeta, v resnici pa ste potujoči umetnik, sanjač in popotnik, ki v vsakem trenutku širi znanje.

V prihodnosti vas čaka sreča, a le, če se boste ukvarjali s poslom, ki vam je resnično všeč.  V ljubezni pa vas lahko čaka razočaranje, kateremu vzrok bodo vaša previsoka pričakovanja. Malce jih znižajte in vse se bo dobro izšlo.

Povzeto po portalu Sensa.hr

Preberite še: Žival, ki jo najprej opazite na sliki razkriva, kakšnih oseb ne prenašate

Morda vas zanima tudi: Kaj nered v avtomobilu, na pisalni mizi ali v omari pove o vas


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)