Špela Grošelj in knjiga s pikantnimi podrobnostmi

Špela Grošelj in Domen Kumer sta kot gostja v podcastu ŠOKkast spregovorila o slavi in življenju pod žarometi.

18.10.2023 ob 12:01 | Foto: Marko Feist

Slika avtorja - Petra  Kalan Piše:

Petra Kalan

petra.kalan@delo.si

Špela Grošelj in knjiga s pikantnimi podrobnostmi

Prijateljstvo Špele in Domna se je razvijalo zelo počasi in še danes se spomnita, ko sta se odpravila na prvo pijačo, kjer sta odkrila, da imata več skupnega, kot si mislita.

Čeprav se rada zbadata, na koncu iskreno priznata, da drug pri drugem najbolj cenita iskrenost oz. kot je povedala Grošljeva: »Domna imam rada, zato ker ne laže.« V zadnjem času je njun odnos stabilen, kar Špela pripisuje tudi svojim obiskom terapevtke, ki ji je pomagala razjasniti nekatere stvari.

Že pred leti, ko je glasbeno industrijo prizadela kriza, se je Špela spraševala, kako bi lahko oplemenitila vse svoje izkušnje v tem poslu in takrat ji je Miki Šarac svetoval, da naj vsa svoja doživetja pod žarometi zapiše v knjižno uspešnico in bo več kot preskrbljena. Takrat je bila stara 25 let in do danes se je zgodilo še vsaj za dve knjigi dogodkov, ki bi jih opisala.

Ko smo Domna povprašali, ali ga kaj skrbi, v kakšni luči bi bil prikazan v njeni knjigi, je v šali odgovoril: Jaz vem, da bi me ona samo hvalila, ker jaz sem bistvo njenega življenja, nato pa je dodal, da bi ga bilo zagotovo malo strah, ko bi prebiral vsebino. 

Kumer je priznal, da svet slave in zabave ni vedno tako bleščeč in da je res vesel, da je našel Špelo, ki ga uči postavljati meje v odnosih in je iskrena tako kot on: »To, da najdeš nekoga, ki je iskren, je taka redkost. In jaz iščem samo še to, da je nekdo iskren.« 

Prisluhnite, kaj sta nam še zaupala:

 

Preberite še: Špela Grošelj tega pred petimi leti ne bi nikoli storila

Morda vas zanima tudi:  Tragične izgube Lise Marie Presley, Elvisove edinke


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)