Salma Hayek pozira na Brionih, nadomešča pa jo znana Slovenka

Pri naših sosedih na Hrvaškem in v Italiji snemajo film The Hitman's Wife's Bodyguard, ki je na te konce pripeljal številne filmske zvezde. Med njimi je tudi Salma Hayek, ki svoje gostovanje pri sosedih pridno beleži tudi na Instagramu.

24.4.2019 ob 4:33

salma_hayek_tjasa_perko_brioni_hrvaska_trst_snemanje_filma.jpg

Na snemanje kaskaderskih prizorov za nadaljevanje akcijske komedije The Hitman's Wife's Bodyguard so v našo bližino pred dvema tednoma prišli glavni igralci filma – veliki hollywodski zvezdniki Salma Hayek, Samuel L. Jackson in Ryan Reynolds, pričakujejo pa še Morgana Freemana. In kot kaže je med njimi tudi Slovenka! Kaskaderka Tjaša Perko bo v filmu kot dvojnica Salme Hayek.

Film The Hitman's Wife's Bodyguard so pred mesecem dni začeli snemati že v Londonu, nekaj tednov pa bodo snemali tudi na Hrvaškem in v Italiji. Zvezdniška karavana se mudi med Rovinjem in Trstom, med prazniki pa so imeli tudi nekaj časa za raziskovanje hrvaških biserov.

salma_hayek_tjasa_perko_brioni_hrvaska_trst_snemanje_filma_samuel_jackson_ryan_reynolds.jpg

Salma Hayek z možem na Brionih

Salmi Hayek se je med snemanjem pridružil tudi njen mož, francoski milijarder François-Henri Pinault. Ja, tisti milijarderski mož, ki je prejšnji teden po požaru v sloviti pariški katedrali Notre Dame za obnovo obljubil donacijo v višini 100 milijonov evrov. Skupaj sta obiskala Brione, kjer se je Salma fotografirala tudi z zebro in pripisala: "Prosimo, ne dotikajte se živali, vsekakor pa se dotikajte svojega moža!"

Hrvaška je postala zanimiva za snemanje hollywoodskih celovečercev, potem ko so v Dubrovniku posneli uspešnice, kot so Igra prestolov in Vojna zvezd, ki so dodatno povečale obisk turistov.

Tjaša Perko kot Salma Hayek

V filmu pa bo tudi nekaj slovenskega. Oziroma nekdo. V filmu bo nastopila tudi slovenska kaskaderka Tjaša Perko. Ne samo to, bila naj bi celo dvojnica Salme Hayek! (vir: IMDb). Kot njena dvojnica bo vskočila v zahtevnejših kaskaderskih prizorih, a kaj več o tem še ne sme izdati.

Tjaša je pred dnevi na svojem Instagramu delila fotografijo z režiserjem Gregom Powellom, ki ima prste vmes prav pri omenjenem filmu. Fotografijo s producentom Paulom Ritchiejem je te dni delil tudi Tjašin mož Rok Perko.

Snemalna ekipa je trenutno že v Trstu. Prizorišča naj bi bila tri, in sicer glavni trg, pristanišče ter čudovit grad Miramare. Prav iz Miramara pa je Tjaša pravkar objavila nekaj večernih posnetkov, kjer kot kaže pravkar snemajo nove kadre.

Samuel L. Jackson navdušen nad sosednjimi biseri

Svojega navdušenja ne skriva niti igralec Samuel L. Jackson, ki na svojem Instagramu prav tako pogosto objavlja utrinke s snemalnih lokacij. Od Trsta, do Puljske arene, tlakovanih uličic Rovinja, skočil pa je tudi na izlet do Benetk.

Snemanje nadaljevanja filmske uspešnice režiserja Patricka Hugesa bo potekalo nekaj tednov. Filmska ekipa bo po delu v Rovinju in Trstu kratek čas snemala tudi na Reki, v prvi polovici maja pa jih pričakujejo tudi v Zagrebu, kjer naj bi v dveh tednih posneli tudi nekatere spektakularne akcijske prizore pri muzeju Mimara in zahodni železniški postaji.

V nadaljevanju filma se kot plačani morilec vrača Samuel L. Jackson, kot njegov telesni stražar pa Ryan Reynolds. Z večjo vlogo se vrača Salma Hayek, ki igra Jacksonovo ženo.

Avtor: F. M.
Foto: Instagram

PREBERITE ŠE: Angelina Jolie je spremenila ime ALI Zala Đurić Ribič o bolečini in paniki (video)

Morda vas zanima tudi: Vse najboljše, princ Louis! Kate Middleton pokazala nove fotografije sina, ki jih je posnela kar sama


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)