Plesalci iz šova Zvezde plešejo v plesnem spektaklu Dance Amore

V soboto, 1. junija, boste na svoj račun prišli vsi ljubitelji plesa in broadwayskega glamurja. V Gallusovo dvorano v Cankarjev dom se namreč vrača plesni šov Dance Amore.

28.5.2019 ob 7:49

DanceAmore_2_foto-TomazLanisek.JPG

Plesna zgodba Dance Amore je nastala pod vodstvom plesnega prvaka Jurija Batagelja in s svojim bliščem in glamurjem navdušila občinstvo, zaradi izrednega zanimanja pa se najboljši plesalci spet pripravljajo na veliki oder.

Plesni šov bo s priznanimi slovenskimi plesalci, razgibano scenografsko podobo, glamuroznimi kostumi in originalnimi koreografijami 1. junija v Cankarjevem domu znova pričaral pristno vzdušje natrpanih ulic New Yorka.

Plesna zgodba nas vodi po živahnem nočnem življenju Brooklyna in z zgodbo o ljubezni, ljubosumju, strasteh in umoru povezuje pestro paleto latinskoameriških in standardnih plesov, z atraktivnimi modernimi figurami žgočega argentinskega tanga, umazane salse, hip hopa, modernega plesa in jazza.

V mozaik zgodb so združeni nastopi plesnih duetov, prepleteni s točkami modernih plesnih formatov, začinjenih z zapeljivim vokalom, ki gledalca vabi v razburkani vrtinec čustev.

V predstavi nastopa kar 21 priznanih slovenskih plesalcev (nekatere med njimi smo lahko spremljali tudi v šovu Zvezde plešejo) v 19 scenah in plesnih točkah, ki jih je povezujeta pripovedovalec in pevka s pevskimi vložki.


Pripravila: S. S.
Foto: Tomaž Lanišek


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)