Jagoda Batagelj (Zvezde plešejo) z možem posnela video, da te kap!

To morate videti. Video ima po komaj dveh dneh od objave že več kot sedem tisoč ogledov.

23.5.2019 ob 1:51

jagoda_jurij_batagelj.jpg

Če spremljate šov Zvezde plešejo, potem zagotovo poznate Jagodo Batagelj. Leta 2017 je plesala z Jernejem Tozonom, leta 2018 se je vrtela z Dejanom Kranjcem, profesionalno pa navdušuje s svojim možem Jurijem.

Diplomirana prevajalka angleščine in nemščine je s svojim srčnim izbrancem posnela video, kakršnega ne pomnimo. Strasten, čuten in estetsko dovršen performans sta odplesala sredi koloseja v Puli, piko na i pa sta postavila mojstra kamere Blaž Bednjički in Nikola Janušič, ki sta odlično ujela njuno plesno mojstrovino.

Preden berete naprej, si oglejte video:

“Ko sva odraščala kot plesalca, sva ure in ure spremljala svetovni plesni festival World Super Stars Dance Festival, ki se vsako leto odvija v Tokiju na Japonskem, in najine sanje so bile, da bi vsaj enkrat na tem dogodku tudi nastopila.

Žal nama življenjske okoliščine nikoli niso dale te možnosti, zato sva se odločila, da si sama ustvariva svoje ‘sanjsko gledališče’ in posnameva nekaj plesov iz najinih najbolj uspešnih plesnih predstav,” sta ob objavi videa zapisala Jagoda in Jurij.

Plesni par, ki je z videom navdušil vse ljubitelje plesa po vsem svetu, je plesu posvetil svoje življenje in seveda je ljubezen do plesa že pokazala tudi njuna hčerkica Iva Valentina, ki bo letos poleti dopolnila tri leta.

Takole je ene njenih prvih plesnih korakov ujela kamera:

Sicer pa ima družinica tudi kužka, shih-tzuja Vinka, s katerim radi hodijo na izlete in se družijo z družino in prijatelji.

Pripravila: S. S.

Foto: instagram

Preberite še: Najbolj nadležne stvari, ki jih ljudje počnejo v trgovini (tudi v Sloveniji!) ali pa 9 stvari, ki jih počnete med pogovorom in z njimi puščate slab vtis 

Priporočamo tudi: Teh 10 stvari samozavestni ljudje nikoli ne počnejo


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)