4.11.2015 ob 2:00
Najbrž ste minuli konec tedna kakšno bučo spremenili v umetniško delo in tako obeležili noč čarovnic. A vendar so velike in mogočne, pa tudi tiste malo manjše buče, veliko več kot zgolj okras.
Spremljajte nas tudi na Facebooku.
S to kraljico jeseni si večkrat postrezite tudi na krožniku. En najbolj preprostih načinov priprave buče je pečenje v pečici. Velike modrosti pri tem ni, gre za sila enostaven recept in resnično vam ne bo vzel veliko časa.
Katero vrsto buče boste za to izbrali, ni pomembno, lahko pa jo pripravite v sladki ali slani različici. Glede na to, kaj vam bolj prija, dodajte različne začimbe. Za slano poslastico ingver, česen, pekoče paprike in seveda malce soli, k sladki pa se odlično podajo cimet, javorjev sirup, vanilja in rum.
Potrebujete:
Priprava:
Pa dober tek!
Avtorica: M. F.
Foto: Shutterstock
oddajte komentar