Ideje za dekliščino, na kateri bodoči nevesti ne bo nerodno

Sezona porok je v polnem razmahu, kar pomeni, da je na sporedu čas dekliščin.

29.5.2018 ob 6:29

dekliscina_bodoca_nevesta_zabava.jpg

Pred poroko je običajno, da priča nevesti organizira dekliščino. To je še zadnja, nepozabna zabava, na kateri se poslednjič zabava kot neporočena ženska. Alkohol, bolj ali manj zabavne igre, nenavadne oprave, pa včasih bodočo nevesto spravijo prej v neprijeten položaj.

Čeprav nekatere neveste uživajo v pozornosti in jim po mestu ni odveč piškotov v obliki spolnih organov, pa večini to res ne ugaja. Namesto veselja, jim že sama misel na dekliščino vzbuja skrbi in stres, ki pa si ga nobena nevesta tik pred poroko ne želi. Kakšna naj bo torej dekliščina, na kateri bodo uživale tako povabljenke kot nevesta? 

Prva in najpomembnejša stvar je, da nevesto vprašate, česa si definitivno ne želi, in kakšno dekliščino si sama predstavlja.

Če ne želi praznovati vsem na očem, je gotovo prava izbira za organizacijo dekliščine najem kakšne vile z bazenom, kjer si boste lahko privoščile odlično zasebno zabavo. 

dekliscina_zabava_prica_nevesta_poroka_nepozabno_porocno_slavje.jpg

V poletnih mesecih lahko za zabavo na morju najamete jadrnico ali jahto, na kateri se boste zabavale dale od radovednih oči, se preprosto odpravite v spa ali pa si zabavo priredite na kakšni samotni plaži. 

Naj bo lepo <3

Poleg izbire lokacije, je ključnega pomembna izbira tematike in dekoracije za nevesto ter njene prijateljice.

Cenene in prostaške dodatke v obliki spolnih organov so že davno zamenjale bolj prefinjeni in estetski dodatki, ki jih bo vsaka nevesta z veseljem delila na svojih družabnih omrežjih in jih brez sramu pokazala svoji družini, prijateljem in sodelavcem.

A post shared by Brideas???? (@brideas.pm) on

Bodite drzne!

Če je nevesta bolj avanturistične narave in si želi malce več akcije, jo odpeljite v zabaviščni park, na paintball (če sta do poroke več kot dva tedna), v adrenalinski park, na panoramski let z balonom ali pa si privoščite kampiranje v samoti.

V tujini je nadvse priljubljeno tudi skupinsko udeleževanje tečaja plesa ob drogu, kjer nevesto profesionalke naučijo osnovnih gibov, s katerimi očara svojega novega moža.

Ujemite trenutke

Poskrbite, da bodo spomini in dogodivščine tistega dne ovekovečeni. Mnoga dekleta se tako odločijo za najem fotografa, ki ustvari fotografije, na katere je nevesta ponosna tudi čez deset ali petnajst let. Če je najem fotografa za vaš žep prevelik zalogaj, so nadvse prikupna in priljubljena izbira tudi polaroidni posnetki.

Avtorica: P. Pa. 
Foto: Thinkstock, Instagram


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)