FOTO: Tako na morju uživajo znane Slovenke

Čas oddihov je v polnem razmahu, med morske valove pa so zaplavale tudi znane Slovenke, ki jim sledimo prek družbenih omrežij.

16.7.2019 ob 4:25

rebeka_dremelj_poletje_morje-kopalke-2019_micna.jpg

Kaj vse so delile s sledilci? Igralka Tanja Ribič je utrinke s slovenske obale delila tik za poletno nevihto, ko se je čez nebo raztegnila mavrica. Tanja je v turkiznem bikiniju pozirala v Fiesi, kjer tudi v drugih delih leta rada polni baterije. Z Brankom Đurićem imata na tem slikovitem delu dežele počitniško hišo, od koder družina Đurić-Ribič sledilce pogosto pozdravi s fotografijami ob bazenu s čudovitim razgledom na Obalo.

Tina Gorenjak 47 svečko upihnila v vročem črnem bikiniju

Tina Gorenjak je svoje sledilce posladkala s portretoma v črnem bikiniju, kjer je pripisala "Še zadnji trenutki lenuharjenja." Tino namreč čaka kup novih projektov, prav na dopustu pa je upihnila 47 svečko. Ja, prav ste prebrali, tale dama jih prav zares nima le 25, kolikor jih kaže.

Šopek čudovitih fotografij z dopusta je delila tudi ena naših najuspešnejših pevk in podjetnic Rebeka Dremelj. Ta z družino dopustuje na rajskih Maldivih.

Rebeka je na peščeni plaži s turkiznim morjem v ozadju pozirala v celi kolekciji različnih kopalk, objavila pa je tudi prikupno družinsko fotografijo.

"Kakšne nore barve! Res. Prav zaljubljena v to barvo morja, v ta mir, v to tišino, v to vročino ... Bi še kar podaljšala za kak mesec!" pravi Rebeka.

Anamaria Goltes, ki z Luko Dončićem živi med Dallasom in Ljubljano, pa je nekaj poletnih dni skupaj z Luko preživela pri naših sosedih na Krku, kjer sta se v družbi prijateljev zabavala kar na čolnu.

Alenka Košir na Malem Lošinju, Nika Zorjan na Sardiniji

Alenka Košir dobro formo vzdržuje tudi na oddihu. Na Malem Lošinju je veslala na SUP-u, da ima res dobro ravnotežje pa dokazuje dejstvo, da je na desko vzela še termovko s hladno pijačo, zvočnik, klobuk in očala. Padec v vodo torej ni v načrtu!

Šopek vročih morskih utrinkov je delila tudi rožnata pevka Nika Zorjan, ki so ji poletni hiti pisani na kožo. Pa tudi Sardinija je lepo ozadje za njene fotografije.

Obisk tega fotogeničnega italijanskega otoka namreč ni bil zgolj dopustniški, saj je Nika z ekipo tam snemala nov videospot.

Kje dopustuje še ena znana slovenska Nika, je prav tako razkril Instagram. Nika Veger sončne žarke lovi na rajskem otoku Holbox v Mehiki, od koder je objavila tudi simpatično fotografijo s sombrerom. Kje pa boste kakšen dan oddiha našli vi?

Avtor: F. M.
Foto: Instagram

PREBERITE ŠE: FOTO: Kaj je Beyonce zašepetala Meghan Markle ali Čudoviti čevlji, ki so se spletli pod rokami tandema Draž

Priporočamo tudi: 9 oblačilnih trikov zrelih žensk, ki so vedno videti mlajše


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)