Dežela La La: Emma Stone in Ryan Gosling nista bila prva izbira

Emma Watson in Miles Teller se zdaj gotovo tepeta po glavi, ko vidita kako uspešen je film Dežela La La.

30.1.2017 ob 1:10

AP_Pictures-20170124234605-18806600.jpg

Prikupna britanska igralka Emma Watson se gotovo tepe po glavi, ker ni sprejela glavne ženske vloge v muzikalu Dežela La La. V medije je namreč pricurljala informacija, da so ustvarjalci muzikla za glavno vlogo želeli Watsonovo, a je ta sredi dogovorov začela postavljati preveč zahtev, zato so se ji zahvalili za sodelovanje in vlogo ponudili Emmi Stone.

»Watsonovi so ponudili glavno vlogo, a je takoj začela postavljati zahteve. Med njimi je bila tudi ta, da je želela, da bi vaje za snemanja potekala v Londonu,« poročajo mediji. Zaradi njenih zahtev so ustvarjalci pristopili do Stonove in ko je le ta potrdila sodelovanje, se je za vlogo nemudoma odločil tudi Ryan Gosling.

Druga izbira tudi Gosling

Drug vir za britanski Mirror razkriva, da Watsonova vloge ni morala sprejeti zaradi obveznosti s snemanjem filma Lepotica in zver.

Kot kaže pa niti Gosling ni bil prva izbira. Glavno vlogo so najprej ponudili Milesu Tellerju, ki naj bi za vlogo zahteval kar dva milijona več kot Gosling, ki je za vlogo prejel vrtoglave štiri milijone.

Besnita, ker vlogi nista njuni

Zdaj, ko je jasno, da je Dežela La La ena izmed največjih filmskih uspešnic tega leta, se oba, Miles in Watsonova tepeta po glavi in besnita nad svojimi agenti, da nista prav ona dva zaigrala v teh vlogah, še pišejo pri omenjenemu portalu.

Avtor: P. Pa.
Foto: AP


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)