To cvetje vam v življenje prinaša srečo (glede na vaš dan rojstva)

Čeprav je pred vrati s cvetjem skopa zima, se obdajte z rožami, ki vam glede na dan rojstva v življenje prinašajo srečo.

22.11.2022 ob 6:16 | Foto: Unsplash | Avtor: M. FL.

To cvetje vam v življenje prinaša srečo (glede na vaš dan rojstva)

Dan v tednu, v katerem ste rojeni, je povezan z določenimi osebnostnimi lastnostmi in željami. Prav tako določa cvet, ki vam v življenje prinaša srečo.

In ker vsaka pomoč v tem smislu pride prav poglejte, s katerimi rožami se morate, kljub temu, da prihaja zima, ki s cvetlicami bolj kot ne skopari, obdati za srečo.

Ponedeljek: narcisa

Ponedeljek označuje nov začetek, snovanje načrtov, zato ni nič nenavadnega, da z njim sovpada narcisa, znanilka pomladi in svežine.

Narcisa označuje novo rojstvo in prinaša radost ter veselje.

Zato, če ste rojeni na ponedeljek, s šopkom tega cvetja okrasite mizo ali nanjo položite fotografijo cvetlic, ki spomladi zacvetijo med prvimi. Zagotovo vas bodo navdale z novo energijo ter vam prinesle srečo.

Torek: begonija

Rojeni na torek so praviloma inteligentne in vztrajne osebe, ki ne glede na ovire z vztrajnostjo in predanostjo dosegajo svoje cilje. Vedno delujejo razumsko in realno, zato je begonija zanje idealen cvet, saj simbolizira znanje in globoke misli.

Begonije prihajajo v različnih barvah, ne glede na to, kakšno boste izbrali, če ste rojeni na dan torka, bo doprinesla k vašemu delovanju in uspehu.

Sreda: rumen tulipan

Osebe, rojene na dan srede, pogosto premorejo veliko vedrine, optimizma in so vedno pripravljene na avanture.

Njihov cvet sreče je rumeni tulipan, ki ponazarja veselje, smeh, optimizem, zabavo in radost.

V obliki šopka, slike ali fotografije tulipani osebam, rojenim v sredini tedna, prinašajo srečo, zato naj se ob vsaki priložnosti obdajo z njimi.

Četrtek: orhideja

V četrtek rojene osebe so praviloma hedonisti in življenje uživajo na polna pljuča. Njihov srečni cvet je orhideja, simbol ljubezni, lepote, razkošja in moči.

Hkrati pa izžarevajo še zapeljivo, divjo in za vse privlačno naravo, kar sovpada s tistimi, ki so na svet prijokali na ta dan.

Petek: vrtnica

Osebe romantične narave, ki se hitro zaljubijo in premorejo ostro oko za lepoto ter estetiko, se rodijo v petek. Zato ni čudno, da je njihov cvet vrtnica, znana kot cvetlica ljubezni, prijateljstva in naklonjenosti.

Ne glede na barvo, vrtnica je za osebe, rojene na dan petka, vedno dobra izbira.

Sobota: ostrožnik

Po naravi so na dan sobote rojene osebe vodje in gonilci napredka. Celo življenje stremijo k izboljšavam. Tako na osebnem kot na poslovnem področju.

Velikokrat izstopajo iz povprečja zato ni čudno, da je njihov cvet bogato socvetje ostrožnika, ob pogledu na katerega prebudijo vse svoje kvalitete, saj simbolizira modrost, sposobnost vodenja, pogum in energijo.

Nedelja: perujska lilija

Osebe, ki cenijo prijateljstvo in z vsemi tvorijo pristne ter odkrite odnose, največkar luč sveta ugledajo na zadnji dan v tednu. Perujska lilija označuje prijateljstvo in močno ljubezen med ljudmi.

To eksotično cvetje je zato cvetlica, ki se idealno sklada z osebami, rojenimi v nedeljo in prav tem v življenje prinaša pozitivno energijo ter srečo.

Albert_Karimov/Gettyimages

Povzeto po portalu Sensa.hr

Preberite še: Skrita sporočila cvetja

Morda vas zanima tudi: Da bo šopek dlje lep


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)