8 seksi vprašanj, ki jih moški ne upajo zastaviti

Obstajajo vprašanja, ki bi jih on z veseljem zastavil svoji izbranki, pa nima dovolj poguma.

25.5.2021 ob 5:00 | Foto: Mladen Zivkovic/Gettyimages | Avtor: M. FL.

8 seksi vprašanj, ki jih moški ne upajo zastaviti

Kako pogosto ženske pomislijo na seks in predvsem, v kakšnih situacijah? Če gre verjeti raziskovalcem z univerze Ohio, je odgovor 19-krat na dan (moški 34-krat). A resnica je sledeča: vsaka dama je, kar zadeva tega, zgodba zase.

Kaj pa priložnosti, ob katerih naj bi jim prišel seks najpogosteje na misel? Hm … teh je res veliko: med lupljenjem kumare, med pranjem korenčka, med sladkanjem z liziko …

Skratka, veliko je z žensko seksualnostjo povezanih dilem in z njimi se srečujejo tudi moški, ki pa velikokrat nimajo poguma, da bi zastavili nekatera vprašanja. Katera jih največkrat mučijo, a jih zadržijo zase in kako bi nanje odgovorile dame? Takole pravi Miss7.

Kakšen je občutek med ženskim orgazmom?

Dober, prekleto dober. Težko ga je pojasniti z besedami, lahko pa bi rekle takole: zagotovo je ženski vrhunec intenzivnejši od moškega. In obstaja še ena velika razlika: me vrhunce lahko doživljamo zaporedoma v zelo kratkem času.

 

Vas vzburja moško stokanje?

Odvisno od tega, kakšno je … Če je slišati kot stokanje ranjenega jelena, potem je, bolj kot vroče, zastrašujoče. Če pa je subtilno, diskretno in lahko tudi malo glasnejše (a ne pretirano) potem seveda na nas deluje spodbudno.

Smo moški zaradi humorja privlačnejši?

Pa še kako! Humor je v naših očeh en ključnih dejavnikov privlačnosti in veliko bolj zaželen, kot telo, ki spominja na telo Adonisa.

Je sprejemljivo, da moški brije mednožje?

Hm … to je stvar okusa. Glede na rezultate ene od na to temo izvedene ankete sicer 43 odstotkov dam meni, da je zaraščeno moško mednožje neprivlačno, torej, če že ne popolna depilacija, pa vsaj urejene sramne dlake zagotovo ne morejo škodovati.

Zakaj ste tako rade zgoraj?

Odgovor je čisto preprost: zato, ker imamo tako lahko v rokah vse niti in zadeve opravimo na način, ki nam najbolj odgovarja.

Kako ugotoviti, kaj je ženski resnično všeč?

Če dvomite, preprosto vprašajte. To je najboljši in najbolj preverjen način. Sicer pa si lahko pomagate tudi s tem: če medenico med aktom pomikamo naprej, to pomeni: "Dobro je, ne odnehaj," če jo odmaknemo pa: "Tega raje ne …"

Kako dolgo je v bistvu kratko?

Kar zadeva penisa, centimetri ne igrajo ključne vloge. Veliko pomembnejša je tehnika. Pika.

Kar zadeva dolžine seksa: oboje je lahko dobro, tako hiter seks kot dolg, čuten akt. Pač odvisno od priložnosti in razpoloženja.

Preberite še: To je v ženskih očeh partnerjeva najprivlačnejša lastnost

Morda vas zanima tudi: Najboljše spolne poze, če fant ni najbolj obdarjen


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)