7 znakov, da imate moškega, ki vas spoštuje in ceni

Za razmerje sta seveda potrebna dva. Da bi to delovalo tako kot mora, pa mora med njima biti prisotno spoštovanje.

27.9.2018 ob 3:50

moski_zenska_ljubezen.jpg

Če niste povsem prepričani, ali vas vaš dragi spoštuje, nizamo nekaj kazalcev, ki zagotovo pričajo o tem.

1 Pomembne odločitve sprejema skupaj z vami. Torej vas dojema kot njemu enakopravno in se nikoli ne bo zgodilo, da bi za odločitev izvedeli šele, ko bo že sprejeta.

2 Vedno je na vaši strani. Četudi se motite, vas pred drugimi zagovarja in vam krije hrbet. Kasneje vam na samem pove, ste se zmotili. To bi morala ceniti vsaka ženska.

3 Pomembne odločitve sprejema skupaj z vami. Torej vas dojema kot njemu enakopravno in se nikoli ne bo zgodilo, da bi za odločitev izvedeli šele, ko bo že sprejeta.

4 Vedno je na vaši strani. Četudi se motite, vas pred drugimi zagovarja in vam krije hrbet. Kasneje vam na samem pove, ste se zmotili. To bi morala ceniti vsaka ženska.

5 Ne laže. Pri tem pa nimamo v mislih zgolj tega, da je v mestu srečal bivšo in podobno, pač pa tudi situacije, ko vam odkrito pove stvari, ki jih morda ne bi želeli slišati. Iskrenost je treba ceniti.

6 Ne preseneča vas z ljubosumnimi scenami. Z drugimi besedami, spodbuja vas, da imate tudi samostojno življenje zunaj zveze, tako kot ga ima on. Zaupa vam, zato nima težav s tem, če kakšen dan ali večer preživite brez njega v družbi prijateljic ali sodelavcev.

7 Nima težav z različnim mnenjem. Četudi se vajini mnenji razhajata, vam ne poskuša vsiljevati svojega, pač pa brez zaničevanja spoštuje vaše. Povsem jasno mu je namreč, da so različna mnenja del vsakega razmerja.

Avtorica: M. FL.
Foto: Unsplash

Preberite še: 5 skrivnosti spolno potešenih žensk ali pa "Bila sem ljubica in to sem se iz tega naučila" (resnična izpoved)


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)