4 vrste poljubov, ki jih moški še posebej obožujejo

Obstaja nešteto vrst poljubov, s štirimi tipi teh dokazov ljubezni pa boste svojega moškega prav posebej razveselili.

14.10.2018 ob 3:38

par_poljub_kavarna_odeja_micna.jpg

Poljubi, le kdo se ne poljublja rad. Čutiti ustnice ljubljene osebe na svojih ustnicah, vratu, ušesih … neprecenljivo.

Poljubi so lahko strastni, sramežljivi, zapeljivi, nežni, z njimi je mogoče posuti vse kotičke telesa in v sekundi povedati več, kot s tisočimi besedami.

Katere pa imajo moški najraje? Površen ali dolg poljub? Bežen poljubček na lice? Kaj pa strastno srečanje jezikov? Your Tango je opravil malo anketo in v njej se je izkazalo, da so pri močnejšem spolu na prvih mestih sledeči štirje.

Poljub s sesanjem ustnic

Tedaj, ko s svojimi ustnicami objamete njegovo spodnjo in jo rahlo ali močneje sesate. Ta se je znašel na prvem mestu. Kajti je malo poreden, poseben, provokativen in v njihovih mislih pomeni, da skrivate mnoge erotične talente ter ste pripravljeni na takšne in drugačne avanture.

Poljubi vmes

Med seksom, da smo si na jasnem. Hkrati se ljubita in poljubljata. Poleg očitnega razloga (poljubi so pač sestavina intimnega akta) združuje najbolj romantično in dejanje iz gole strasti. Neprecenljiva kombinacija.

Preprost poljub

Nič posebnega, bežen poljubček na lice, ustnice, čelo, nos, vrat, kamorkoli. Preprost poljub mimogrede ima v njihovih očeh velik pomen. Ne samo, ker mu z njim brez besed izkazujete ljubezen, naklonjenost in pozornost, hkrati lahko zavoha vaš šampon, losjon za telo, parfum in vse to mu na obraz prikliče nasmeh.

Poljub z jezikom

Klasičen francoski poljub, med katerim se v ustih prepletata jezika je intimno dejanje, ki je v moških očeh neprecenljivo. Telesi tesno skupaj, oči zaprte, dihanje globoko. Sladka, preprosta, a še kako učinkovita gesta, ki kar kliče po ponovitvah. Gre za nebesedno izražanje tistega, kar čutite in vsakega pravega junaka pusti brez besed.

Avtorica: M. FL.
Foto: Thinkstock

Preberite še: Če ima ločene starše, te bo ljubil(a) drugače ali pa To! je ključna sestavina, ki zagotavlja odličen seks


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)