13 zelo nenavadnih zgodb s tinder zmenkov

Si predstavljate, da se vam pripeti takšen zmenek?

24.8.2018 ob 3:48

zmenek_na_slepo_moski_zenska_kava_tinder.jpg

Zmenki na slepo so vznemirljivi, zabavni, pa tudi dolgočasni ali celo strašni. Uporabniki tinderja so za BuzzFeeD razkrili najbolj nerodne in strašne dogodke, ki so se jim pripetili na zmenku.

1 Tip s skrivnostnim nahrbtnikom

Na zmenek sem odšla s fantom, ki se je na tinderju zdel res prijeten. Dobila sva se v parku in ko je prihajal proti meni, sem opazila, da ima s sabo nenavaden in velik nahrbtnik. Na koncu zmenka sem ga vprašala, zakaj ga ima in kaj ima v njem.

Rekel je, da je skrivnost, a mi lahko pokaže. Stopil je za drevo in ga odprl. V njem so bile čudne in strašne igrače opice. Bila sem v šoku, še posebej, ko mi je povedal, da vsako noč zaspi z njim in da lahko z njimi spim tudi jaz. Da je vse še bolj grozno, ga vsake toliko časa srečam. Vedno ima sabo tudi ta nahrbtnik.

2 Ni nehal govoriti

Na zmenek sva odšla v kino. Ves čas je govoril, razglabljal je o posebnih učinkih in o filmih. Povedala sem mu, da sem študirala na fakulteti za film, pa mi je odvrnil, da je to kar nekaj.

Po petnajstih minutah gledanja filma mi je skušal svoje roke dati pod majico. Ko sem ga zavrnila, je šel po kokice in sedel na drugi konec dvorane.

Po koncu filma mi je sledil do avta in želel, da ga peljem domov, ker ni želel uporabiti uberja, čeprav vsi vemo, da ga v našem malem mestu ni. Hitro sem skočila v avtomobil in se odpeljala domov.

3 Nisem izpolnila pričakovanj

Ne samo, da moški, s katerim sem se dobila, ni bil moški s fotografij, rekel mi je celo, da izgledam drugače in da nisem to, kar je pričakoval. Da je bilo vse skupaj še huje, mi je ponudil denar za gorivo, da bi čim prej odšla.

4 Načrtovana prihodnost

Ves čas me je skušal objemati in mi govoril, kako lepa sem. Prosil me je, naj vstanem zanj in se pred njim zavrtim. Ko sem ga vprašala, kaj bo počel konec tedna, mi je povedal, da me namerava predstaviti svojim staršem in da bo začel iskati stanovanje, kjer bi lahko skupaj zaživela. Ko me je želel poljubiti, sem ga zavrnila.

5 Tip, ki ni dojel

Dobila sva se na zmenku, imela sva se dobro, a nekako ga nisem želela več videti. Med počitnicami mi je poslal več sporočil in me spraševal, kdaj se vrnem.

Ko sem mu povedala, da se nimam namena dobiti z njim, mi je začel slediti na družabnih omrežjih, pošiljal mi je rože v službo. To je bilo res grozno, saj mu nikoli nisem povedala, kje delam. Na koncu sem ga morala vsepovsod blokirati. Od takrat ne hodim več na tinder zmenke.

6 Tip, ki je še vedno živel z bivšo ženo

Ko sva se dobila, je bila prva njegova izjava: »Oprosti, da sem pozen. Žena je morala domov odpeljati otroke in uporabila je avto, čeprav je vedela, da sem danes na vrsti jaz.« Povedal je, da še vedno delata in živita skupaj.

Skupaj sva si ogledala tekmo in vmes mi je razkril, da mu sodijo, ker je napadel policista. Ko je bilo konec tekme, nisva našla njegovega vozila, a se ni bistveno obremenjeval s tem. Odpravil me je z besedami: »Dobro se imej, prijateljica.«

7. Tip, ki je hotel biti Christian Grey

Peljal me je v kino na ogled filma 50 odtenkov sive. Med vročo sceno se je nagnil k meni in me vprašal, ali bi mu dovolila, da bi mi počel takšne stvari. Pobrala sem se, kolikor hitro sem se lahko.

8 Zbežal je sredi predstave

Na zmenek sva šla v kino in nekje po dveh urah je vstal in odšel ven. Ker ga nekaj časa ni bilo, sem mu poslala sporočilo, ali je v redu. Zagotovil mi je, da ni nič narobe. Ker ga še vedno ni bilo nazaj, sem mu po 20 minutah še enkrat pisala. Izkazalo se je, da se je vrnil v hotel, spakiral stvari in zapustil hotel. Rekel mi je, da ni bil pripravljen na 'toliko kontakta'.

9 Hotel je, da mu plačam večerjo

Dobila sva se v kavarni, oba sva naročila kavo, on pa zraven še šest jedi. Ko je prišel zadnji krožnik, mi je ponudil, a sem zavrnila. Na koncu, ko sva dobila račun, je prosil, ali si lahko znesek razdeliva. Mislila sem, da se šali.

Račun je znašal 100 dolarjev, a on je bil povsem resen. Ko sem mu povedala, da ne bom plačala, saj nisem jedla, je rekel, da je bila to moja odločitev. Na mizi sem pustila 10 dolarjev in odšla.

10 Dekle, ki se je napilo

Dobila sva se v lokalu, kjer se je ravno odvijala neka dekliščina. Ko sem odšel na stranišče in se vrnil, je pila z dekleti z dekliščine in se noro zabavala. Nekaj minut kasneje je že bila tako pijana, da ni mogla niti stati. Ker nisem vedel, kje živi, sem jo odpeljal k sebi. Ona je spala v postelji, jaz na tleh. Naslednji dan mi je poslala sporočilo in me povabila na nov zmenek.

11 Tip, ki se pogovarja z duhovi

Moj najslabši tinder zmenek je bil tudi moj prvi tinder zmenek. Bil je videti simpatičen in prijazen, a kmalu je začel o sebi razkrivati nenavadne stvari. Rekel mi je, da čuti prisotnost duhov in da se z njimi tudi pogovarja.

12 Nasvet, za katerega nisem prosila

S fantom sva se dogovorila, da ga poberem doma in ko je sedel v moj avto, me je potrepljal po trebuhu in rekel. »Ups, očitno je bilo malo preveč piva. Če boš želela, da hodiva, se boš morala tega znebiti.« Verjetno mi ni treba posebej poudarjati, da sem se najprej znebila njega.

13 Tip, ki je prišel oblečen v Supermana

Ne hecam se, na zmenek je prišel oblečen kot Superman. Pod belo srajco je imel modro majico z logotipom superjunaka, pričesko v stilu Clarka Kenta in očala. Peljal me je na sushi in to kljub temu, da sem mu povedala, da sem vegetarijanka. Med večerjo mi kazal fotografije s potovanja po Evropi, ki jo je pred meseci obiskal z mamo. Ko me je peljal domov, je pa dodal še, da je njegov cilj, da bi imel ljubezensko zvezo, kakršno sta v Titaniku imela Leonardo in Kate.

PREBERITE ŠE // 6 znakov, da ni več zaljubljen v vas ali pa 7 stvari, ki so za odnos še bolj škodljive kot nezvestoba

Priporočamo tudi: Kako ženski orgazem podaljšati na dolžino 1 minute (6 korakov)

Avtorica: P. Pa. (povzeto po BuzzFeeD)
Foto: GettyImages


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)