12 stvari, ki jih sanjski moški ne počnejo

So malenkosti, ki se jim zreli moški za vsako ceno izogibajo.

25.11.2021 ob 5:05 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

12 stvari, ki jih sanjski moški ne počnejo

So stvari, ki bi se jim morali v odnosih z drugimi izogibati vsi. Sploh, ko gre za intimna razmerja. Žal nekateri moški tega ne vedo, na drugem bregu so tisti, ki bi zase lahko rekli, da so zreli ter se določenim zadevam v odnosu zavestno odpovedo. Zato jih ženske obožujejo. Česa sanjski moški ne počnejo?

Ne dopuščajo, da bi jih strahovi ovirali na poti do lastne sreče

Vselej strumno korakajo po poti do cilja, ne glede na to, kakšen ta je. Ovire, ki se pri tem pojavljajo, premagujejo z dvignjeno glavo, za padce pa prevzemajo svojo odgovornost ter zanje ne krivijo drugih. Sploh pa v nobenem primeru ne dopuščajo, da bi jih v življenju ovirali dvomi in strahovi.

Nikomur se ne podrejajo

Res je, da se po potrebi prilagajajo in včasih za trenutek pozabijo nase. A to ne pomeni, da so se pripravljeni komur koli podrejati. Prav tako podrejanja ne pričakujejo od drugih.

Ne sanjajo o popolni ženski

Dobro se zavedajo, da ima vsak tudi manj lepe plati, ki so včasih vidne, drugič skrite. Hkrati jim je povsem jasno, da ljubiti pomeni sprejemanje teh, ne pa iskanje popolnosti. Realna pričakovanja so tista, zaradi katerih so tako posebni in v odnosu delujejo zrelo.

Ne zavračajo drugačnega mnenja in stališč

Vedo, da smo ljudje različni, to različnost cenijo in je ne zavračajo v prepričanju, da imajo le oni vedno ter v vsakem pogledu prav.

Ne kuhajo zamer

V vsakem odnosu pride do sporov in nesoglasji. Zreli moški vse te rešujejo sproti in nikoli ne pogrevajo preteklosti ter ne kuhajo zamer.

Ne poznajo kompleksov

Zlasti ne glede zunanjega videza. Vedo namreč, da v odnosu z drugimi ta še zdaleč ne igra ključne vloge. Sprejemajo sebe in sprejemajo druge, čeprav oboji odstopajo od lepotnih idealov.

Ostajajo zvesti prijateljem in družini

Ne glede na vse, nikoli ne pozabijo na ljudi, ki jih imajo radi in jim v življenju veliko pomenijo. Prav tako tega ne pričakujejo od svojih življenjskih sopotnic.

Ne prenašajo nasilja

Ne fizičnega, ne čustvenega in ne psihičnega. Vsako nasilje zavračajo in se nanj, če ga opazijo, pravilno odzovejo.

Ne bežijo od težav

Temveč se z njimi na pravilen način spopadajo, ne glede na to, na katerem področju življenja se pojavljajo.

Ni jih strah težkih odločitev

Kadar so soočeni s težavo, dilemo, nalogo ali katerim od drugih življenjskih izzivov, se ne odločajo vedno za najlažjo pot, vsaj trudijo pa si izbrati pravo, čeprav je nekoliko težja od bližnjic.

Postavljajo si realne cilje

Ker poznajo svoje sposobnosti, spretnosti in vedo, kje so njihove meje, si zastavljajo realne cilje, katere vselej dosegajo in tako najdejo motivacijo za nove izzive ter dosežke, ki jim sledijo. Vse to je mogoče le, ker so iskreni in pošteni tako do sebe, kot do drugih.

Niso impulzivni

To, da se na dogajanje včasih odzovejo hitro ne pomeni, da so nepremišljeni, pomeni pa, da so iznajdljivi ter prilagodljivi. Zato sprejemajo dobre odločitve in ravnajo v skladu z njimi, ob temu sprejmejo vse posledice. Tudi, kadar te niso lepe in prijetne.

Povzeto po portalu Lifehack.org

Preberite še: Zdaj prekinem svoj molk, kadar se drugi ženski godi krivica. Četudi Ksenije Benedetti osebno ne poznam (Piše Danaja Lorenčič)

Morda vas zanima tudi: To so po mnenju moških najprivlačnejše fizične lastnosti ženskega telesa


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)