11 zvezdnikov odkrito spregovorilo o svoji moškosti

Kaj so o svojem korenjaku povedali Justin Bieber, Ben Affleck, Enrique Iglesias in še nekateri drugi znani pripadniki močnejšega spola.

6.9.2018 ob 8:48

enrique_iglesias_micna.jpg

Ugibanja o tem, kako velik, kakšne oblike ali barve je intimen organ lastnika, so neokusna in neprimerna. A če to temo oprejo sami, je zadeva povsem drugačna.  To je 11 znanih povedalo o svojem ponosu, njihove izjave pa so zbrali pri Cosmopolitanu

 Enrique Iglesias pravi, da je skromen

Med turnejo po Avstraliji je v enem od intervjujev izjavil: "Kaj ima španska lepota z velikim spolnim organom? To sta dve povsem različni stvari. Premorem latino šarm, čeprav moj penis ne sodi med največje."

justin_bieber_micna.jpg

Justin Bieber je prepričan, da je zelo čist

"Mislim, da je moj penis bolj čist, kot so prsti na mojih rokah,"  je izjavil za publikacijo Men's Health.

ben_affleck_micna.jpg

 Ben Affleck meni, da je najboljši v 3D tehniki

"Skušam ga vključiti v vsak film," je komentiral svojo vlogo v filmu Gone Girl. "To je Imax penis. Plačati morate 15 dolarjev, da ga vidite v 3D tehniki. In v 3D tehniki je videti najboljši."

colin_farrell_portret_micna.jpg

 Colin Farrell bi mu namenil več pozornosti

"Ne vem, zakaj v filmu Alexander ni prizora, v katerem bi lahko bil viden. In ne zdi se mi prav, da so ga izrezali. Konec koncev je lep trenutek, ko kralj z velikim organom in ogromnimi modi šokira podanike," je komentiral odločitev snovalcev filma o osvajalskemu kralju.

Idris Elba se ob komentarjih na njegov račun nasmeji

Potem, ko so se v javnosti pojavile fotografije s snemanja filma A Hundred Streets je povedal za Maxim: "Na začetku je bilo zabavno, število mojih sledilcev na Twitterju je hipoma naraslo. Spraševal sem se, kaj je k temu pripomoglo in dojel, da je to zaradi prepričanja, da imam ogromen penis. Vsi, ki me poznajo, so se ob tem smejali. Tudi sam." 

robert_pattison_portret_micna.jpg

 Robert Pattinson pojasnjuje, da so goli prizori daleč od resničnosti

To je povedal o svoji vlogi v filmu Little Ashes: "Imel sem nastavek, da je bil videti večji."

Johnny Knoxville se ga ne sramuje

"Videti je kot jajce v gnezdu," mi je nekoč reklo dekle. "Koga misliš osrečiti s tako majhno stvarjo?" "Sebe," sem ji odgovoril.

daniel_redcliffe_portret_micna.jpg

 Daniel Radcliffe je na snemanju nesamozavesten

"Skrčiš se, kot hrček," je povedal za New York Times. "Ko sem prvič stal gol pred kamerami, sem se zmedeno obračal in razmišljal o tisočih ljudeh, ki me bodo videli in pričakovali, da bom videti kar najboljši. Sem zelo nesamozavesten."

John Mayer z njim premaguje težave

To je njegova izjava za revijo Rolling Stone: "Sodim v novo generacijo masturbatorjev. S samozadovoljevanjem sem premagal že številne resne življenjske težave."

samuel_jackson_portret_micna.jpg

Samuel L Jackson ga ne bi pokazal pred kamero

Kot je izjavil za Sirius XM, bi, če bi moral snemati gole prizore, zahteval dvojni honorar in temu dodal: "Kljub temu pa ne vem, če je v meni dovolj poguma, da bi se slekel pred kamero. Ne bi ga rad kazal."

Avtorica: M. FL.
Foto: Reurters

Preberite še: 11 deklet z močnejšo postavo, ki navdušujejo na Instagramu ali pa si oglejte FOTO: Na teh krajih so letošnje poletje dopustovali znani Slovenci in Slovenke 


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)