10 v moških očeh najbolj seksi ženskih oblačil

Nekatera ženska oblačila moškim hitro poženejo kri po žilah.

18.1.2021 ob 5:30 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

10 v moških očeh najbolj seksi ženskih oblačil

Če bi vprašali moške, v kaj odeto žensko telo se jim zdi najbolj seksi, bi večina najbrž odgovorila, da je to Evin kostum.

Vendar ima tudi zakrivanje telesa z oblačili poseben čar. Kajti zabavno in seksi si je predstavljati, kaj se skriva pod njimi.

Katera oprava pa je v moških očeh najbolj zapeljiva? Takole so izpostavili deset favoritov.

Cevasto krilo

Stereotipu, da so za moške najprivlačnejše ženske v minikrilu navkljub, je 60 odstotkov vprašanih, ki so sodelovali v anketi o priljubljenosti ženskih oblačil povedalo, da najraje pogledajo damo, ki nosi ozko, lepo prilegajoče se cevasto krilo, ki sega nekje deset centimetrov pod kolena. To ravno prav odkrije in zakrije ter lepo poudari telesne obline.

 

Paul Bradbury/Gettyimages

 

Samostoječe nogavice

Brez dvoma so seksi. S tem se strinja kar 87 odstotkov vprašanih moških.

Pajkice in trenirke

Čeprav je splošno prepričanje, da trenirka in pajkice pač ne morejo biti seksi, se moški s tem ne strinjajo. Lepo prilegajoča se trenirka ali tesne pajkice namreč nakazujejo na žensko, ki ni obremenjena s svojim videzom, je sproščena in dostopnega značaja.

Rdeča obleka

Lepa obleka vselej deluje ženstveno in privlačno. Tako meni 71 odstotkov moških. Rdeča je v njihovih očeh daleč najboljša izbira. Dve tretjini vprašanih na svoji dragi najraje vidi obleko v tej barvi.

Brazilke

Ne tangice, v moških očeh zmagajo tako imenovane brazilke. Bombažne, čipkaste ali pisane, vseeno. Kajti več prostora puščajo domišljiji.

Bela spodnja majica

Ta preprost kos garderobe je najbolj seksi za četrtino vprašanih. Ti so povedali, da z njim dame subtilno izražajo seksapil in s tem prebujajo misel na seks.

Srajca

Kos garderobe, ki je praktičen, lahko posloven ali sproščen in, če je del gumbov na njem odpetih, pušča domišljiji prosto pot ter je zato seksi za 72 odstotkov junakov.

Oblačila z globokim hrbtnim izrezom

Lepo poudarjen lep dekolte je privlačen, a z moškega vidika je še večji balzam za oči razkrit hrbet. Oblačila, ki ga razkrivajo, prepričajo 87 odstotkov vprašanih.

Visoke pete

Stereotipno, pa vendar drži, Visoke pete so za moške seksi. Tako je povedalo 91 odstotkov vprašanih.

Ozke kavbojke

Najbolj priljubljene hlače slovijo z razlogom: ozke kavbojke, ki lepo poudarijo žensko telo, so v moških očeh preprosto seksi.

Povzeto po portalu 24 sata

Preberite še: Kaj najbolj vzburja moške v zrelih letih (in česa ne marajo)

Morda vas zanima tudi: Razkrito, katere erotične igrice najbolj zanimajo ženske


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)