Zato so varuške zapuščale Jennifer Lopez (čeprav so prejemale bajno plačo)

Jennifer Lopez je mama dvojčkov Emme in Maxa, za katera pa ni lahko našla varušk.

26.7.2023 ob 9:12 | Foto: Mike Blake/Reuters, Instagram | Avtor: M. FL.

Zato so varuške zapuščale Jennifer Lopez (čeprav so prejemale bajno plačo)

Za svoja sedaj 15-letna dvojčka Emmo in Maxa, ki ju ima iz zakona z Marcom Anthonyjem, Jennifer Lopez ne potrebuje več varušk, a ko sta bila majhna, jih je še kako potrebovala.

Življenjski slog ji namreč ni omogočal, da bi bila otrokoma vedno na razpolago.

Tedaj je varuškam, ki so bile pripravljene delati zanjo, namenila velikodušno plačilo. Leta 2008 naj bi to znašalo kar 2250 dolarjev na teden.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

A delu za tako slavno osebo in visoki plači navkljub varuške pri njej niso prav dolgo ostale in so si dobesedno podajale kljuko na vratih. Kajti J. Lo naj bi jim nalagala preveč obveznosti in delo zanjo je bilo za večino prezahtevno.

"Običajno osebe, ki imajo veliko denarja in ogromno profesionalnih obveznosti, za enega otroka najamejo eno varuško, zlasti ko gre za novorojenčka," je povedal vir za portal Marca in dodal: "Jennifer je pričakovala, da bo ena opravljala vse in da ji bo na voljo 16 ur na dan vse dni v tednu."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Max and Emme (@twins.2.lopez)

Prva varuška naj bi pri njej zdržala vsega skupaj teden dni, druga je bila čudovita, a je kmalu imela vsega dovolj, Jennifer in Marc sta morala v lov za varuško številka tri. Pevka ni nikoli javno pripovedovala o težavah z varuškami, je pa ostala deloholičarka, kar je, kot je kasneje priznala, vplivalo na njen odnos z otrokoma.

"Sin mi je dejal, da bi se rad dogovoril za piknik. Z mano. Ker toliko delam, da se praktično nič ne vidimo. "Rad bi šel na piknik s tabo in se res družil," je dejal," je pripovedovala leta 2017.

Šele med pandemijo kovida so se resnično ustavili in pevka je na podlagi pripovedovanj otrok ugotovila, kaj v njihovem odnosu ne deluje.  Ena on njunih pripomb je bila, da vedno dela in je nikoli ni doma.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Katie (@jlo.no1fan)

Diva je priznala, da je to marsikaj spremenilo v njihovem odnosu: "Potrebujejo nas. Moramo se ustaviti in se bolj povezati. Ne želim več zamujati stvari."

Povzeto po portalu Miss7.hr

Preberite še: Skrivnostno življenje kraljevih varušk (ter zakaj sta Harry in Meghan prvo odpustila)

Morda vas zanima tudi: Ali obstaja zdrava mera narcizma?


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)