To je novi hollywoodski par, ki ga nismo pričakovali

Na socialnih omrežjih smo opazili fotografije novopečenega para in moramo priznati, da sta nam prav všeč.

30.8.2021 ob 5:15 | Foto: Kelly Defina/Stringer/GettyImages, Instagram | Avtor: N. E.

To je novi hollywoodski par, ki ga nismo pričakovali

Hollywoodski svet ves čas pretresajo dramatični razhodi slavnih, ki jim sledijo nove ljubezni. Nekatere zvezde svoje zasebno življenje skušajo skriti pred očmi javnosti, kar jim bolj ali manj uspeva, spet druge javno govorijo o vsaki najmanjši podrobnosti, ki se je zgodila za zaprtimi vrati.

V zadnjem času smo bili priča kar nekaj razhodom, opazili pa smo tudi novi par, ki nas je, kljub temu, da ga ne bi upali napovedati, prav navdušil. Paparazzi so v svoj objektiv namreč ujeli Zoe Kravitz, igralko in hčerko pevca Lennyja Kravitza in igralke Lise Bonnet, kako se poljublja s Channingom Tatumom. Kaj?

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by E! News (@enews)

Se ni Zoe ravno poročila, je bilo naše prvo vprašanje, ko smo zagledali sliko. In, ali ni Channing skupaj s pevko Jessie J? No, vsega očitno nimamo pod kontrolo, bi lahko rekli, saj smo očitno zgrešili, da se je Kravitzova od Karla Glusmana ločila že decembra lani. Njuna poroka je bila pred dvema letoma videti tako pravljična, da se nam je očitno zdelo, da bo zakon trajal za vedno. Očitno smo se zmotili, v medijih pa žal ne najdemo razloga razhoda. Po drugi strani pa sta nekoč tudi Channing in njegova nekdanja žena Jenna Dewan izgledala sanjsko. A se tudi njima ni izšlo. Po precej neprijetni ločitvi je Jen namreč našla novega moža, Tatum pa se je nekaj časa v javnosti pojavljal z Jessie J.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by FAN PAGE (@channingtatum_news)

Skratka, novi par je na fotografijah videti izjemno srečen in zadovoljen en z drugim, saj se Zoe in Channing v družbi drug drugega neprestano smejita in zabavata. Razmerje pa je videti precej resno, saj so ju ujeli tudi že pri skupnem nakupovanju potrebščin za dom. Mi jima srečo nadvse privoščimo in želimo, da bo trajna.

Preberite še: Demi Moore ujeli pri sosedih, poglejte, v kakšnem luksuzu uživa (VIDEO in FOTO)

Morda vas zanima tudi: V otroštvu ga je zapustila mati, zdaj je slavni igralec spet v njenem objemu


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)