Tako je Kourtney prepričala Travisa, da po 13 letih premaga strah pred letenjem

Travis Barker se po letalski nesreči, v kateri je bil udeležen pred 13 leti, ni več usedel na letalo.

29.8.2021 ob 5:10 | Foto: Instagram | Avtor: E. N.

Tako je Kourtney prepričala Travisa, da po 13 letih premaga strah pred letenjem

Pred nekaj meseci smo debelo gledali, ko smo iz rumenih medijev izvedeli, da se je Kourtney Kardashian z bobnarjem skupine Blink-182, Travisom Barkerjem. Precej nenavadna kombinacija karakterjev in osebnih slogov pa se je očitno obnesla, saj od takrat naprej o paru zasledimo le pozitivne novice in videvamo le zaljubljene fotografije.

Par očitno v družbi drug drugega neizmerno uživa, iz zadnjih novic pa je mogoče sklepati tudi, da eden na drugega zelo dobro vplivata. Kourtney je namreč ob Travisu videti nadvse mladostno razpoložena, glasbenik pa je z njeno pomočjo pred kratkim celo premagal strah pred letenjem. Leta 2008 je bil zvezdnik namreč udeležen v hudi letalski nesreči, po kateri ni več želel leteti z letalom.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash)

Pretekli teden pa so se člani družine Kardashian z zasebnim letalom skupaj odpravili na počitnice v Mehiko in Kourtney je seveda s seboj želela vzeti tudi Travisa. Glasbenik je bil po 13 letih sprva prestrašen, a se je najstarejša sestra klana odločila, da mu pomaga premagati strah. Pred letom ga je tako zelo spodbujala, da se je sprostil in mu pomagala na vsakem koraku letenja. Drugi člani družine so povedali, da se je Travis, odkar je s Kourtney, precej spremenil in da z njo živi veliko bolj srečno in odprto življenje. S svojo ljubeznijo in podporo ga je Kourtney tako prepričala, da se zopet usede na letalo in poleti nad zemeljskim površjem.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by travisbarker (@travisbarker)

Zvezdnik je kasneje na svojem Instagramu objavil zahvalo in fotografijo, češ, da je ob Kourtney vse mogoče in da bo z njo kmalu zopet letel.

Preberite še: Poglejte v notranjost jahte, na katero se je v Splitu vkrcal Michael Jordan (FOTO)

Morda vas zanima tudi: S tem se danes ukvarja Lourdes, najstarejša hči Madonne


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)