Šušljanje v Hollywoodu: Sta Demi in John nov zvezdniški par?

John Travolta naj bi se zapletel z nekdanjo ženo svojega dobrega prijatelja.

26.9.2021 ob 5:20 | Foto: Andreas Rentz/GettyImages, Instagram | Avtor: E. N.

Šušljanje v Hollywoodu: Sta Demi in John nov zvezdniški par?

Vsak, ki je v življenju pogledal vsaj nekaj filmov, gotovo pozna Johna Travolto, zvezdnika uspešnic Šund, Briljantina in še bi lahko naštevali. Igralec, ki je nekoč veljal za pravega lomilca hollywoodskih src, se je poročil leta 1991, njegov zakon pa je trajal vse do lanske tragične smrti njegove žene Kelly Preston.

Malce manj srečen zakon pa je imel Johnov soigralec in prijatelj Bruce Willis z igralko Demi Moore, ki se je leta 2000 končal z ločitvijo. Ravno zaradi prijateljstva soigralcev pa so v teh dneh marsikoga presenetile fotografije Demi in Johna, kako ob soju sveč skupaj večerjata na Floridi. Veliko naj bi se smejala, prijetno pogovarjala in celo držala za roke! Verjetno si lahko predstavljaš, kako so se glasili naslovi na naslovnicah najbolj znanih rumenih revij. Moore in Travolta? Sta par? Kaj na to pravi Bruce??

Očitno mišičasti zvezdnik proti novem razmerju nekdanje žene nima prav nič. Še več, druženje naj bi Demi in Johnu predlagal prav on. Travolto je ženina smrt namreč izjemno potrla in prijatelj je bil prepričan, da je čas  za nov začetek. Tako mu je predlagal, da spozna Demi in se v njeni družbi malce sprosti. Tudi ona je imela v zadnjih letih kar nekajkrat strto srce, zato se je Brucu zdelo, da bi bila drug drugemu lahko dobra družba.

Moore in Willis naj bi po ločitvi sicer ostala v izredno dobrih odnosih. Večkrat sta se skupaj pojavila tudi v javnosti, Bruce pa naj bi svoji nekdanji ženi stal ob strani tudi po njenem bolečem in odmevnem razhodu z igralcem Ashtonom Kutcherjem. Skratka, z gesto je pokazal, da mu Travolta res veliko pomeni in da tako njemu kot Demi privošči srečo. Če jo bosta našla v skupnem razmerju, pa bomo še videli.

Preberite še: Ganljiva izpoved modne ikone iz devetdesetih: Iznakažena sem

Morda vas zanima tudi: S to fotografijo je Adele potrdila, da je zaljubljena


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)