Skrivnost uspešnega zakona po mnenju Blake Lively in Ryana Reynoldsa

Blake in Ryan veljata za enega najbolj uspešnih hollywoodskih zakonskih parov.

22.8.2023 ob 8:10 | Foto: Reuters | Avtor: E. N.

Skrivnost uspešnega zakona po mnenju Blake Lively in Ryana Reynoldsa

Zakon Blake Lively in Ryana Reynoldsa sicer traja šele dobrih deset let, a v hollywoodskem svetu je to izjemno dolgo. Par velja za enega najbolj ljubečih in zabavnih med slavnimi, njuna romanca pa je na svet pripeljala tudi že bogat podmladek.

Nedavno je na svet namreč prijokal že šesti član te znane družine in ker o Lively-Reynoldsih slišimo samo lepe besede, se sprašujemo o skrivnosti uspeha zakona tega znanega para.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ryan Reynolds (@vancityreynolds)

Blake in Ryan živita precej zasebno in svojega družinskega življenja ne obešata na veliki zvon. Sem ter tja ju paparaci ujamejo na kakšnem skupnem sprehodu, v družbi en drugega se pojavita na rdečih preprogah, ob svojih rojstnih dneh pa si na spletnih omrežjih namenita kakšno šaljivo javno voščilo, katerim se večinoma dodobra nasmejimo.

Čeprav spoštujemo njuno željo po zasebnosti, pa si ne moremo kaj, da si ne bi želeli izvedeti formule njune ljubezni.

Kako jima uspeva brez afer, javnih nesporazumov in kislih obrazov v javnosti?

Prijateljstvo, ki pride še pred ljubeznijo

Seveda nismo edini, ki jih to zanima. Po formuli za uspeh so enega in drugega člana tega prisrčnega para spraševali novinarji najrazličnejših medijev v mnogih intervjujih.

In čeprav, kot rečeno, Blake in Ryan zunanji svet puščata pred zaprtimi vrati in visokimi ograjami, sta izdala drobno malenkost, zaradi katere sta prepričana, da ostajata skupaj.

V pogovorih z mediji in objavah na družabnih omrežjih sta namreč oba omenila prijateljstvo. Trdita, da sta en drugemu najboljša prijatelja in da bi se vsak par moral vprašati, če do partnerja čuti iskreno prijateljstvo.

V razmerju naj bi namreč nekaj časa veljala zaljubljenost, vprašanje pa je, ali nam je partner resnično všeč, tudi ko ta mine. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Blake Lively (@blakelively)

Blake in Ryan sta bila namreč, preden sta en drugemu postala partnerja, dobra prijatelja, kot pravita, pa z leti njuno prijateljstvo postaja vse močnejše.

Blake je v enem izmed intervjujev namreč dejala: "Ne samo v preteklosti, ampak v vsakdanjem življenju. Najprej je moj prijatelj in mislim, da je to skrivnost sreče. Ne poznam skrivnosti sreče na splošno, je pa vsaj skrivnost moje sreče."

Kot je razvidno z družabnih profilov, se oba zakonca tudi izjemno rada šalita. Podoben smisel za humor naj bi bil po mnenju mnogih psihologov in psihoterapevtov nekakšno lepilo, ki ljudi v odnosih povezuje. Ryan in Blake pogosto objavljata šale na račun drug drugega in kot pravita, sebe in partnerja ne jemljeta preveč resno.

Preberite še: Kaj je z izborom obleke zanetila Meghan Markle

Morda vas zanima tudi: Življenje pevke Senidah zaznamovala huda nesreča: Vsi so bili v nezavesti, jaz sem bila budna


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)