Se je Adele na skrivaj poročila?

Priljubljena pevka Adele je morda pomotoma razkrila pomembno osebno novico.

18.9.2023 ob 2:10 | Foto: Reuters | Avtor: Da. M.

Se je Adele na skrivaj poročila?

Adele je na nedavnem koncertu v Las Vegasu mimogrede naznanila, da ima moža. Vse to je še spodbudilo govorice, da sta pevka in Rich Paul že poročena, a uradne potrditve informacije niti zanikanja s strani obeh še ni.

Kaj točno se je zgodilo? Medtem ko je Adele pela Rumor Has It jo je ženska iz publike vprašala, če bi se poročila z njo. »Ne moreva se poročiti. Jaz sem heteroseksualna in moj soprog je nocoj tukaj,« je izjavila Adele, ki se je med petjem pomešala med gledalce.

A oboževalka je bila vztrajna in jo še enkrat vprašala, če bi poskusili. »Ne, ne želim poskušati. Jaz sem z Richem. Nora si, pusti me pri miru,« je pol v smehu, pol v zadregi dejala Adele in se vrnila na oder.

Video je zaokrožil na Tiktoku in vse glasneje se govori, da sta se zvezdnika po dveh letih ljubezni poročila.

@adeleslittleloveee adele calls rich, her husband during weekend 27 || the way i made this video yesterday>> @adeleslittleloveee #adele30 #adele25 #adele21 #adele19 #adele #adele #adeleadkins #adelelaurieblueadkins #adelefans #adelefan #daydreamers #daydreamer #adelesongs #adelesong #songs #song #foryoupage #fypage #foryou #4up #fyp #trending #xyzbca #omgpage #viral #edit #weekendswithadele #adeleslittleloveee #weekend27 #week27 @Adele Access original sound - adeleslittleloveee

Pevka namreč že eno leto na levi roki nosi diamanten prstan, a je govorice o zaroki zavrnila, češ da obožuje luksuzen nakit. Tako si je vsaj za nekaj časa izborila mir pred vprašanji o zvezi z njenim partnerjem, s katerim sta se spoznala na rojstnodnevni zabavi skupne prijateljice.

A pred kratkim je javno govorila o tem, da bi rada imela še kakšnega otroka, lepih besed o Richu pa ji tako ali tako nikoli ne zmanjka. »Izjemno smešen je. In neverjetno pameten. Veste, zelo, zelo pameten je. Neverjetno ga je opazovati pri tem, kar počne in kako to počne,« je ob začetku njune romance dejala za CBS. V pogovoru za Rolling Stone pa je dejala, da je to ena najbolj enostavnih vez, v kateri je bila.

Adele ima 10 letnega Angela, ki ga je rodila v zakonu s Simonom Koneckijem. Simon in Adele sta skupaj preživela osem let in se leta 2019 razšla.

Preberite še: Kate Winslet pri 48. odvrgla oblačila: Ne razumem te drame

Morda vas zanima tudi: Kot otrok izkusila hudo revščino, danes je ena najvplivnejših žensk na svetu


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)