Savino Atai napadli, ko je razkrila, kaj sta z možem v Sloveniji jedla za kosilo

Savina Atai in njen mož Garrett v tem trenutku živita v Sloveniji.

11.7.2022 ob 9:56 | Foto: osebni arhiv/facebook | Avtor: S. S.

Savino Atai napadli, ko je razkrila, kaj sta z možem v Sloveniji jedla za kosilo

Kot večina Slovencev pridno delata in ko sta prosta, uživata, tako da si privoščita kakšen lep izlet in obiščeta kakšno dobro restavracijo.

Iz objav na Savininem facebooku smo ju lahko spremljali, kako sta raziskovala hrvaško obalo, oglasila sta se iz Goriških brd, objavila pa sta tudi fotografijo iz gostilne Čad, iz katere je razvidno, kaj sta zaljubljenca jedla za kosilo.

Na fotografiji ju vidimo v družbi Irene, ki za Savino skrbi praktično že od rojstva, fotografija pa še razkriva, da so si privoščili čevapčiče. 

Savina je ob fotografiji pripisala, da so čevapčiči Garrettova najljubša “slovenska” hrana in da je to njena naljubša restavracija, med drugim tudi zato, ker je bil v času Jugoslavije njen oče direktor Gostinskega podjetja Vič, ki je imelo v lasti Čad.

Pod fotografijo so se nemudoma vsuli komentarji, ki so Savini najprej očitali, da čevapčiči niso slovenska hrana in da naj Garretta rajši pelje na kranjsko klobaso z zeljem. Na to je Savina odgovorila, da ve in da je zato slovenski dala v narekovaje ter dodala da je svojem možu že predstavila tudi tipično slovensko hrano.

Nekatere pa je zmotilo tudi to, da naša mojstrica joge obraza uživa mesto. In na ta komentar je Savina dala obsežno pojasnilo:

“Mogoče se spomniš člankov cca 25 let nazaj o dojenčku veganu in njegovi smrti? To je bil moj bratec. Moje telo je bilo hormonsko izsušeno in bolano dokler sem bila podvržena veganskim dietam. Zdaj je vsako leto bolje z mojim zdravjem,” je zapisala Savina in dodala še:

“Vsak naj se zase odloči in začuti. Nisem proti veganstvu. Zame pa absolutno ni. Spoštujem odločitve posameznika. Niti slučajno ne pustim nikomur, da vpliva na moje odločitve. Pa preveč raziskujem hormonske slike in poznam zadeve, da bi spremenila svoje mnenje.”

Minuli konec tedna je Savina svojim sledilcem še zaupala, da je Garrett dokončal svojo prvo knjigo in da ima to čast, da jo prva bere.

“Tako ponosna sem nanj. Več kot 2 leti jo je pisal, domeno za njeno ime pa je kupil že 20 let nazaj. Garrettovo delo je, da pomaga svetovnim bestselling pisatjem pri njihovih knjigah - a zdaj začenja novo poglavje. V teh časih se mi zdi, da sta pogum in ljubezen najpomembnejši vrlini, ki ju svet najbolj potrebuje od vseh nas," je zapisala ob objavi fotografije in dodala še:

"Prepričana sem, da bo ta knjiga en pomemben kamenček v mozaiku, ki nam bo pomagal še bolj utelesiti oboje. Komaj čakam, da jo bo Garrett delil s svetom. In absolutno izzide tudi v Slovenščini!”

Preberite še: Urška Žigart o strtem srcu in Tadeju Pogačarju: Trudila sva se leto in pol ...

Morda vas zanima tudi: Kristina Kuzmič: »Poklicati policijo, da ti odpelje otroka … ne morem opisati te bolečine«


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)