S tem se danes ukvarja Lourdes, najstarejša hči Madonne

Javnost vedno zanima, koliko talenta so od svojih slavnih staršev podedovali njihovi otroci.

22.8.2021 ob 5:10 | Foto: GettyImages | Avtor: E. N.

S tem se danes ukvarja Lourdes, najstarejša hči Madonne

Zdi se, da se v medijih na otroke slavnih staršev vedno izvaja malce pritiska. Se bodo znali obnašati v javnosti? Bodo izkoristili svojo dobro izhodiščno točko in prepoznavnost sebi v prid? Kako jih razvajajo njihovi starši? Imajo sploh kakšen talent? S takšnimi in drugačnimi ugibanji javnosti se soočajo mnogi slavni otroci, kritično oko pa je bilo vedno uperjeno tudi v Lourdes, hčerko razvpite Madonne.

Kako tudi ne bi bilo, slovita pevka je vedno veljala za kontroverzno ikono in od njenih otrok pač ne gre pričakovati drugega, kot, da bodo tudi sami nekaj čisto posebnega. Verjetno so ravno zaradi previsokih pričakovanj pred leti Lourdes v enem izmed tabloidov označili za razvajenega otroka brez kakršnega koli talenta. Kar pa seveda ne drži. Madonnina hči se je namreč podala po maminih stopinjah. V svet šovbiznisa.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LourdesLeon (@lourdsleon)

Štiriindvajsetletnica naj bi se odločila za glasbeno kariero, čeprav njenega pevskega prvenca še nismo dočakali. Pred dnevi pa se je pojavila na odmevni naslovnici Vogua, kjer je pozirala skupaj s trenutno nekaterimi izmed najbolj vročih obrazov modne scene. Poleg Lourdes so se namreč na naslovnici pojavile še Bella Hadid, Precious Lee, Kaia Gerber, Anok Yai, Ariel Nicholson, Sherry Shi in Yumi Nu. Po besedah Vogua, naj bi bila ta imena trenutno tista, ki aktivno in korenito spreminjajo podobo modnega sveta.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LourdesLeon (@lourdsleon)

Vogue je z modnimi vplivnicami objavil tudi intervju, v katerem je Lourdes dejala, da je včasih težko živeti pod etiketo »razvajena hči pop ikone«. Pojasnila je, da sama pač ni takšna in si to tudi ne želi biti. Sama naj bi si namreč plačala šolnino za študij, za življenje pa si je izbrala stanovanje daleč stran od hollywoodskega blišča, saj namreč biva v Bushwicku, umetniški četrti Brooklyna.

Preberite še:  Tako je danes videti hči slavne Madonne

Morda vas zanima tudi: Očarljiva hči Julie Roberts prvič na rdeči preprogi


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)