Priznanje Bena Afflecka o Jennifer Lopez: »Povedal bom nekaj, kar vas bo vznemirilo.«

Ben Affleck je razkril skrivnost mladostnega videza Jennifer Lopez in z izjavo nedvomno marsikoga presenetil.

26.4.2023 ob 8:50 | Foto: Reuters, Instagram | Avtor: M. FL.

Priznanje Bena Afflecka o Jennifer Lopez: »Povedal bom nekaj, kar vas bo vznemirilo.«

Hollywoodski igralec in mož latino dive Jennifer Lopez Ben Affleck je pred kratkim na daljavo gostoval v oddaji stanovske kolegice Drew Barrymore, kjer je v pogovoru zaupal nekaj zanimivih podrobnosti iz življenja slavnega para.

Med drugim ni skoparil s pohvalami na račun svoje žene, za katero bi se mnogi strinjali, da se v zadnjih tridesetih letih praktično ni postarala.

Razkril je tudi, od kod skrivnost njenega mladostnega videza in zavidljive postave.

"Povedal bom nekaj, kar vas bo vznemirilo. Jennifer preprosto jé vse, kar si želi. Ona jé pico, sladoled, pecivo. Vse. In telovadi. Tudi jaz telovadim. In občutek imam, da sem znova star 20 let. Veste, kaj mislim?"

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Drew Barrymore Show (@thedrewbarrymoreshow)

"Ona trdo dela in je izjemno disciplinirana. Je najlepša ženska na svetu in videti je spektakularno," je pripovedoval Ben, ki je izpustil majhno podrobnost, in sicer, da si Jennifer vse, kar ji srce poželi, privošči le enkrat na teden.

Po pisanju časopisa Oprah Daily leta 2019, se večino dni v tednu drži zelo strogega prehranskega režima in si privošči organsko hrano, visoko kvalitetne beljakovine in s hranili bogata živila, izogiba pa se predelani hrani, alkoholu, nezdravim prigrizkom in hitri prehrani.

Najbrž gre temu zasluga za njen videz, čeprav si res enkrat na teden dovoli malce goljufanja in odstopanja od običajnega jedilnika.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by keeperfacts (@keeperfact)

Nedvomno svoje dodajo še dobri geni, a ne glede na vse je Jennifer dokaz, da se redna vadba obrestuje. Morda res ni vedno enostavno, vendar se zagotovo izplača.

Diva prihaja v Beograd

Po pisanju srbskega časopisa Kurir Jennifer Lopez konec maja letošnjega leta prihaja v Beograd na zasebno zabavo enega od srbskih mogotcev.

Za njen obisk je ta odštel 200.000 evrov, diva bo z zasebnim letalom pristala na letališču Nikola Tesla, od tam jo bo razkošna limuzina popeljala na kraj dogodka, kjer bo nastopala dve uri, poklepetala z gosti in se nato vrnila v Združene države.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

"Bena ne bo z njo, to je zagotovo in v pogodbi je navedeno, da bo, če bo kaj preprečilo njen obisk, denar vrnila. Posebnih zahtev razen tega, da naj ne bodo prisotni mediji, ni navedla," je za Kurir povedal vir.

Povzeto po portalih msn.com in Kurir.rs

Preberite še: Stroga Jennifer Lopez: 8 pravil, ki jih mora Ben Affleck upoštevati v zakonu

Morda vas zanima tudi: Ana Ziherl Mali: Rastni faktorji so rolls-royce v svetu pomlajevanja


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)