To je nova (skoraj 30 let mlajša!) punca Brada Pitta

Brad Pitt in Ines de Ramon sta par že nekaj mesecev, med njima pa je velika razlika v letih.

21.11.2022 ob 9:12 | Foto: Fabrizio Bensch/Reuters, Instagram | Avtor: M. FL.

To je nova (skoraj 30 let mlajša!) punca Brada Pitta

Od tedaj, ko se je razšel z Angelino Jolie, so mediji Brada Pitta povezovali z mnogimi lepoticami. Na ta račun se je večkrat celo pošalil:

"S seboj sem hotel pripeljati mamo, a je nisem mogel, kajti za vsako žensko, ki je ob meni, se začne namigovati, da se z njo sestajam in to bi bilo nerodno,"

je denimo dejal leta 2020 na podelitvi zlatih globusov, ko je za igro v filmu Bilo je nekoč v Hollywoodu prejel nagrado za najboljšo stransko vlogo.

A očitno se na tem področju znova nekaj dogaja. Kajti čeprav sta se v javnosti prvič pojavila pred nekaj dnevi, na koncertu Bona v Los Angelesu, viri blizu igralca pravijo, da sta z novo simpatijo Ines de Ramon, že kar lep čas par.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ines DRmn

"Sestajata se že nekaj mesecev," je tako vir povedal za The People. "Spoznala sta se po zaslugi skupnih prijateljev in Bradu je Ines res zelo všeč. Ne gre za ekskluzivno razmerje, a ona je zabavna, energična in polna življenja ter Brad uživa v njeni družbi."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Just Jared (@justjared)

Igralec svoje ljubezensko življenje, odkar se je razšel z Angelino Jolie, ohranja bolj zase. 

"Tudi zato ker noče, da bi ga bivša, če bi se zapletel v resno zvezo,  še bolj očrnila pred otroki," je še povedal vir. Nazadnje so ga povezovali z Emily Ratajkowski.

Njegova zadnja domnevna simpatija je od Brada mlajša kar 29 let in je izvršna direktorica draguljarske blagovne znamke Anita Ko iz Los Angelesa.

Iz njenega profila na LinkedIn-u je razvidno, da je na tem delovnem mestu približno tri leta, pred tem je delala za švicarski draguljarski blagovni znamki Grisogono in Christie’s.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ines DRmn

Ines je poslovno administracijo študirala na univerzi Ženeva in tekoče govori pet jezikov: francoščino, nemščino, španščino, italijanščino ter angleščino. Trenutno živi in dela v Los Angelesu, Brad Pitt ni edini zvezdnik, s katerim je bila romantično povezana.

Poročena je bila igralcem serije Vampirski dnevniki Paulom Wesleyem, s katerim sta na zasebnem obredu v zakon stopila februarja 2019, novico o poroki razkrila šele julija istega leta, septembra 2022 sta naznanila, da sta se razšla. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tvserial.it (@tvserialweb)

"Odločitev o ločitvi sva soglasno sprejela pred meseci in prosiva za spoštovanje najine zasebnosti," je njuno izjavo tedaj povzel People.

Povzeto po portalu Page six.

Preberite še: Angelina Jolie v ganljivem pismu Bradu Pittu: »To je kraj, kjer je naša družina začela razpadati«

Morda vas zanima tudi: Nizki udarci Angeline Jolie: to so hoteli njeni odvetniki storiti Bradu Pittu


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)