Melania Trump že zbira ideje za božično okrasitev

Iz Bele hiše so sporočili, da je prva dama ZDA Melania Trump že začela z načrtovanjem božične okrasitve sedeža ameriške vlade in domovanja predsednika ZDA.

13.8.2019 ob 10:05 | Foto: GettyImages | Avtor: Da. M./STA

Melania Trump že zbira ideje za božično okrasitev

Ko se je pri nas ohladilo in se zdi, da je vročinskih valov za to poletje konec, je iz druge strani Atlantika prišla novica, da prva dama ZDA že načrtuje božično okrasitev Bele hiše.

Zbirajo prijave prostovoljcev

Sporočilo za javnost govori o okrasitvi "ljudske hiše", za kar potrebujejo prostovoljce. Prijavijo se lahko do 27. avgusta, do konca septembra pa bodo izvedeli, ali so izbrani. Bela hiša prav tako poziva glasbenike, med njimi srednješolske orkestre, pevske zbore in zabavljače z božičnimi temami, naj se prijavijo za priložnost nastopa v Beli hiši. Ti se bod vrstili do konca decembra.

Preberite še: Spor bivše in zdajšne: Ivana užalila Melanio

Tretji božič v Beli hiši

Melania Trump je doslej že dvakrat prevzela odgovornost za praznično okrasitev Bele hiše, za kar si je prislužila pohvale in tudi kritike. Prvič leta 2017 za okrasitev Bele hiše v slogu Cruele De Vil iz zgodbe o 101 Dalmatincu, lani pa prav tako po mnenju kritikov v slogu serije Deklina zgodba.


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)