Ksenija razkrila, kaj Boris Cavazza najpogosteje dobi za darilo (nikoli ne uganete)

Boris Cavazza in Ksenija Benedetti sta dala ekskluzivni intervju za revijo OnaPlus, v katerem sta se razgovorila o življenjskih temah.

6.12.2022 ob 5:12 | Foto: osebni arhiv | Avtor: S. S.

Ksenija razkrila, kaj Boris Cavazza najpogosteje dobi za darilo (nikoli ne uganete)

V ekskluzivnem intervjuju, za katerega Boris pravi, da je njegov zadnji, smo med drugim izvedeli, kaj naš priznani igralec najpogosteje dobi za darilo, in sicer je to na nek način povezano z naslednjo prigodo iz njegovega življenja:

"Vzgojen sem bil, kakor sem bil, in sicer da je treba pomagati. Nekoč sem dobil v razred sošolca, ki je bil brez vsega. Dal sem mu vse, kar sem mu lahko. Potem se je našel drugi, frajerček iz Kobarida, ki je potarnal, da mora za neko srečanje biti primerno oblečen, in da nima, kar potrebuje. Kaj ti lahko dam, sem ga vprašal. Plašč in, no, vse, kar imaš na sebi, mi je rekel," pripoveduje Boris in nadaljuje:

"Zato sem mu ponudil vse, kar sem imel. Ničesar od tega, kar sem mu posodil, nisem več videl. Tudi njega ne. Po naključju sem ga srečal šele petnajst let kasneje. Moje prvo vprašanje je bilo: Je*enti, kje je moj plašč?!"

Ksenija meni, da ker je v tistih časih pogosto ostal brez oblek, ima morda zato danes do oblačil takšen odnos, kot ga ima.

"Vedno pravi, da ničesar ne potrebuje," pove Ksenija in nadaljuje: "Boris je prepričan, da so dovolj dobre tudi hlače, ki imajo že polno lukenj (samo zašiti jih je treba) in barvo, ki je ni več. Če želim, da nosi kaj novega, mu moram to kupiti jaz in njega ob nakupu ne sme biti zraven. (Smeh.) Zato ob rojstnih dnevih in za novo leto večinoma dobiva oblačila."

Boris je v intervjuju iskreno spregovoril tudi o svojih strahovih, bolezni, tragedijah in ljubečem odnosu s Ksenijo. V celoti si ga lahko preberete TUKAJ - na OnaPlus.si.


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)