Konec igre za Jennifer Lopez in Bena Afflecka

Razmerje, ki sta ga po dolgih letih obudila Jennifer Lopez in Ben Affleck, je prav lahko njuno zadnje iskanje velike ljubezni.

16.8.2021 ob 8:11 | Foto: Reuters, Instagram | Avtor: M. FL.

Konec igre za Jennifer Lopez in Bena Afflecka

O bivših nič slabega je moto, ki se ga Ben Affleck nedvomno drži. Tako ga spoštuje sedaj, ko sta z Jennifer Garner, s katero imata tri otroke Violet, Seraphino, in Samuela,  že dolgo ločena in ga je upošteval, preden je obudil razmerje z nekdanjo zaročenko Jennifer Lopez.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @_.benaffleck

Tudi v letih, ko nista bila par, zanjo ni imel žal besede: "Mislim, da premore izjemno delovno etiko, je zelo pridna in predana ter zavezana svojim ciljem. Res je, da ima zavidanja vreden talent, a vse, kar je dosegla, je dosegla s trdim delom. Vesel sem zanjo in za vse njene uspehe, ki si jih zagotovo zasluži," je denimo povedal v enem od intervjujev za InStyle.

Lopezova mu je vračala v enakem tonu: "Različni časi, različne zadeve. Kdo ve, kaj bi se lahko zgodilo, če se ne bi razšla. A zagotovo je bila med nama vedno prisotna pristna ljubezen," je leta 2016 izjavila za People.

Dolga zgodba

Zakaj potem toliko prahu ob dejstvu, da sta se odločila svoji romanci dati še eno priložnost? Morda zato, ker se je od tedaj, ko sta leta 2004 razdrla zaroko, zgodilo veliko.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jlo fan (@lopezrebirth)

Jennifer je kmalu po koncu njune ljubezenske zgodbe skočila v tretji zakon in večno zvestobo obljubila Marcu Anthonyju. Leta 2008 sta postala starša dvojčkov Emme in Maximilliana.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marc Anthony & Jennifer Lopez (@marcyjennifer)

Ben je prstan podaril sedaj že bivši Jennifer Garner. H koncu zakona je pripevala tudi Benova bitka z alkoholom, v kateri mu je Jenn sicer vedno stala ob strani, za kar se ji je večkrat zahvalil v javnosti.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @_.benaffleck

Tudi  Jennifer in Marc sta se leta 2011 razšla.

Leta 2017 je v javnost pricurljalo, da se ona že nekaj časa sestaja z ameriškim igralcem baseballa, Alexom Rodriguezom, s katerim sta načrtovala celo poroko, vendar jima je načrte prekrižala korona.

Očitno jima tudi druge okoliščine niso bile naklonjene in zgodilo se je neizbežno: letošnjega leta je odjeknila vest, da se dolgoletni par razhaja.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JRod

Še več zanimanja je pritegnilo dejstvo, da je kmalu po razhodu J.Lo pristala v objemu bivše ljubezni, Bena Afflecka. Vsem, ki par pobliže poznajo se zdi, da sta se za vedno našla: "Skupaj se zelo zabavata, veliko časa preživita drug ob drugem in oba sta videti srečna," je za E! povedal vir.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by COSAS ECUADOR (@cosasecuador)

Odkar sta zaljubljenca, ki so jima oboževalci že v prvi epizodi nadeli ime Bennifer, začela drugo poglavje, sta skupaj prehodila že kar nekaj korakov: od prvega, tihega potovanja v Montano pa nato v Miami in na skupne počitnice v Monako, Ben se je zbližal z Emmo in Maxom, Jen je spoznala njegove otroke, sedaj se je pripravljena  preseliti v Los Angeles, kjer bi bila bliže Benu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jlo fan (@lopezrebirth)

"V Los Angelesu namerava ustvariti dom, ki bi odgovarjal njej in njenima otrokoma, Ben ji je pri tem v veliko podporo in pomoč. Jennifer je srečnejša, kot kdaj koli prej in zdi se, da so zvezde tokrat res na njuni strani.

Veliko se skupaj smejita, razumeta se s prijatelji in povsem sta si predana," je še povedal vir. Vse to je opazil tudi Benov tesen prijatelj Matt Damon: "Vesel sem zanju," je na premieri filma Stillwater povedal za publikacijo Extra. "Ben si zasluži vso srečo na tem svetu in res sem vesel za oba."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Matt Damon (@matt_damon_official)

Dobro sta ga sprejela otroka Jennifer. "Njena otroka obožujeta Bena. Pravita, da je zabaven in se rada družita z njim," je junija povedal vir.

Navdušena nad oživitvijo nekdanje romance pa je mama Jennifer Lopez, Guadalupe Rodríguez. "Guadalupe obožuje Bena in je presrečna, da je znova del življenja njene hčerke," so razkrili tisti, ki gospo dobro poznajo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by

Zaroke in poroke še ne bo

Prihaja torej čas, ko bo Ben Jen znova podaril 1,2 milijona vreden zaročni prstan z rožnatim diamantom, ki mu ga je pred 17 leti vrnila?

Tega po pričevanju ljudi blizu para še ni na vidiku: "Čeprav Jennifer razmišlja o selitvi v Los Angeles, se jima ne mudi s pomembnimi koraki v zvezi."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ᗰᗩ᙭ ᗩᑎᗪ ᗴᗰᗰᗴ

"Mislim, da zaroke, kaj šele poroke, še ni na vidiku. Trenutno usklajujeta življenji svojih družin, člane privajata na novo zvezo ter nimata nobene namere po resnejših zavezah," je povedal vir in dodal:

"Verjameta, da te niti niso potrebne. Zlasti ne zato, ker se zadeve trenutno zanju čudovito odvajajo in kaže, da je igra iskanja ljubezni zanju končana, saj sta jo našla v objemu drug drugega."

Povzeto po portalu E!Online

Preberite še: Alex Rodriguez iskreno o svoji bivši: Resnično je …

Morda vas zanima tudi: Katastrofa, ki sta ji za las ušla Jennifer Lopez in Alex Rodriguez


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)