Izpoved otožne princese Charlene: prvič o svojem zdravju in o dolžnostih njenih otrok

V zadnjih letih so se pogosto pojavljala ugibanja se glede duševnega in fizičnega zdravja princese Charlene.

19.12.2022 ob 9:07 | Foto: Profimedia, Instagram | Avtor: M. FL.

Izpoved otožne princese Charlene: prvič o svojem zdravju in o dolžnostih njenih otrok

Lansko leto ni bilo najbolj naklonjeno monaški  princesi Charlene.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cofre Real (@cofrereal)

Potem, ko je na obisku Južne Afrike utrpela resno okužbo sinusov in ušes ter bila zaradi nje primorana v rodni deželi ostati mnogo dlje, kot je načrtovala, je bila po vrnitvi v Monako zaradi ekstremne izčrpanosti sprejeta še na kliniko v Švici, kjer je okrevala štiri mesece.

Dolga odsotnost iz javnega življenja je sprožila mnogo ugibanj o tem, kaj se v resnici dogaja v njenem zakonu s princem Albertom, je pa monaška palača vsa namigovanja, da je ta v težavah, vseskozi zanikala.

Po vrnitvi v kneževino in po združitvi z družino se je sicer princesa večkrat pojavila na slavnostnih dogodkih, ni pa do nedavnega še nikoli javno komentirala zdravja.

Prvič je to storila ob praznovanju desetletnice svoje fundacije in v pogovoru za publikacijo Monaco Matin povedala, da se počuti veliko bolje, kot kdaj koli v prejšnjih letih, da ima veliko več energije in manj bolečin kot tik pred in po rehabilitaciji, da pa je še vedno pozorna, da v življenju ohranja ravnovesje.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Monaco Tribune (@monacotribune)

Pri tem je izpostavila pomen družine, ki ji je, kot je dejala, vseskozi stala ob strani:

"Še potrebujem čas, a moja družina in vsi, ki jih imam rada, so bili in so še moja skala. Hodim proti prihodnosti, korak za korakom," je dejala.

Špekulacije o tem, da sta njen vedno otožen pogled in težave z zdravjem povezana z nezadovoljstvom v zakonskem življenju, so se sicer pojavljale vse od njene poroke s princem Albertom leta 2011, na kateri je jokala.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Caitlin McBride (@caitlin_mcb)

Pred njo naj bi zaradi namigovanj o Albertovih podvigih z različnimi ženskami, njegovi nezvestobi in nezakonskih otrocih celo hotela zbežati iz Monaka.

Po vrniti iz Južne Afrike in nato iz Švice so lanskega leta vzniknile govorice, da ji je princ ponudil plačilo 12 milijonov evrov letno, da bi mu pomagala ohranjati videz skladnega para.

Te govorice je princesa zanikala sama: "Zdi se mi žalostno, kako nekateri mediji širijo takšne neresnice o mojem življenju, o mojem zakonu. Tako kot vsi, smo tudi mi ljudje, ki imamo čustva in šibke točke, le da je naša družina medijsko izpostavljena, zato je vsaka naša težava vsem na očeh."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HSH Princess Charlene (@hshprincesscharlene)

"Skupaj s soprogom sva prebirala te zlobne zapise in se trudila storiti vse, da bi pred lažmi zaščitila otroka. Albert je zaščitnik mene in najinih otrok," je prav tako za Monaco Matin maja letos povedala na tednu mode v Monaku.

Dvojčka Jacques in Gabrielle sta pred nedavnim praznovala osmi rojstni dan, kar je Charlene obelodanila tudi na instagramu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HSH Princess Charlene (@hshprincesscharlene)

Princesa je v zadnjem pogovoru dejala, da sta se njena otroka rodila z odgovornostjo in dolžnostmi ter da se še učita o svoji vlogi.

"S soprogom jima, kadar gremo na dogodek, vedno razloživa naravo in namen tega. Rada naju spremljata in vsi štirje smo radi skupaj, a kot sem dejala, sta še zelo mlada. Opazujeta in se učita, da bo vse to, kar jima je namenil status, zanju postalo naravno."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Royal Families (@coutureandroyals)

Povzeto po portalu Daily Mail Online

Preberite še: Prekletstvo Grimaldijev: Druga monaška princesa z usodo princese Charlene

Morda vas zanima tudi: Razkrito: Grimaldijevo prekletstvo ali zakaj člani monaške knežje družine v ljubezni nimajo sreče


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)